Roland

Gear4Music.com

Roland er verdensledende innen design, produksjon og distribusjon av musikkinstrumenter. Den nyeste utgivelsen er den nye Roland Aira, en serie med fire synther og trommemaskiner basert på noen av Rolands legendariske tidligere instrumenter. View All Information

Roland bestselgere

Første 15 produkt visning

Roland informasjon

Roland ble grunnlagt i Japan på 1960-tallet, og er relativt gamle blant produsenter av musikalske, overlevde alle endringene i teknologier og holde ett skritt Ahead ganger å bli en av de mest og utbredt merkene i elektronisk musikk og produksjonen i dag.

Siden 1972, har Roland pioneered mange banebrytende teknologier og ' verden første ' produkter. I de siste Decadeene, ingen familie av Roland instrumenter har vunnet mer respekt og acclaim enn den revolusjonerende V-serien som inkluderer V-Drums, V-pianoer, V-synther annonsen mange fler.

Fra synthesizere og digitalt opptak produkter til gitar effekter, elektronisk perkusjon, digitale pianoer, og hjem keyboard og forsterkere Roland har LED an i over 30 år, og fortsetter å være i forkant av utviklingen.

Roland News

Roland starte lek-skiftende SPD::ONE perkusjon utvalg

Bygget for å utfylle den moderne perkussive musikeren, utstillinger fjellkjeden SPD::ONE fullstendig allsidighet og tilpasningsevne mot konsert.... Mer »

Roland avsløre eksklusiv markedsføring med ark musikk direkte Pass

Roland tilbyr en helt ny kampanje der de som kjøper noen Roland GP, LX eller HP piano får en gratis tre måneders abonnement på notene direkte passere.... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre RD-2000 Digital Piano

Med en rekke spennende funksjoner kombinerer RD-2000 de beste egenskapene av akustisk og digital pianoer i et nyskapende hybrid... Mer »