Dynamisk prosessorer

Første 0 produkt visning

Om signalprosessorer

Dynamisk behandling er en av de mest effektive verktøyene en lydtekniker, studio ingeniør eller lydtekniker har for å sikre at alle disse viktige delene som har blitt innspilt faktisk vil bli hørt i den endelige mix. Stand å øke volumet, redusere støy og lekkasje, unngå overbelastning, endre angrep eller opprettholde, redusere sibilance eller sprette og holde en konsistent nivå, noe som reduserer behovet for annen behandling.

Dynamisk behandling kommer under kategoriene av kompresjon, noe som begrenser, utvidelse og \\ gating, og alle disse er mye brukt i et opptaksstudio. På Gear4music.com.com vi har et bredt spekter av dynamisk signalprosessorer fra ledende produsenter. Rost dynamisk signalprosessorer som DBX 266XL Dobbel kompressor / gate er mye brukt for sin allsidighet og utmerket sonic ytelse.

Signal prosessor nyheter

NAMM 2016: Scenario pedaler slipper mer om Lunchbox 500 serien

JHS Pedals Lunchbox 500 serien - Scenario mest Ærede gitar effekter i en ny studio-format for programmer med trommer og vokal.... Mer »

NAMM 2016: Scenario pedaler Tease nye Lunchbox 500 serien

JHS pedalene har gitt en snike forhåndsvisning av deres Lunchbox 500 serien produkter, som vil bli officilly avduket på NAMM 2016.... Mer »

Focusrite ISA en Analog Preamp - 20% av

Focusrite tilbyr 20% av ISA en mikrofon forforsterker, for en begrenset periode.... Mer »