Equalizere

Equalizere er et viktig verktoy for alle live lydtekniker; de kan vaere nokkelen til a oppna den perfekte balansen mellom frekvenser for best mulig lyd. En Equalizer har programmer som eliminerer uonsket lyd, redusere tilbakemeldinger og gjore enkelte instrumenter skiller seg ut i blandingen.

View All Information

Equalizere

Første 54 produkt visning

Om signalprosessorer

Equalizere brukes til å skreddersy lyden fra en forsterker gir større kontroll over en lyder tone enn kan oppnås ved hjelp av enkle diskant og bass kontroller. Equalizere kan brukes til å kompensere for akustisk karakteristika av ulike miljøer, og kan øke eller klippe ut ulike frekvensfretå kompensere for annet rom akustikk.

På Gear4music.com.com vi har et mangfoldig utvalg av signalprosessorer som strekker seg fra 9 bandet grafisk equalizere helt opp til 31 bandet grafisk equalizere slik at Custom Volumkontroll av hvert merke. Rost eqs som den grafiske equalizerenBehringer FBQ800 gir en løsning med sin patenterte FBQ tilbakemelding detection system for kompakt signalbehandling.

Signal prosessor nyheter

NAMM 2016: Scenario pedaler slipper mer om Lunchbox 500 serien

JHS Pedals Lunchbox 500 serien - Scenario mest Ærede gitar effekter i en ny studio-format for programmer med trommer og vokal.... Mer »

NAMM 2016: Scenario pedaler Tease nye Lunchbox 500 serien

JHS pedalene har gitt en snike forhåndsvisning av deres Lunchbox 500 serien produkter, som vil bli officilly avduket på NAMM 2016.... Mer »

Focusrite ISA en Analog Preamp - 20% av

Focusrite tilbyr 20% av ISA en mikrofon forforsterker, for en begrenset periode.... Mer »