Live effekter prosessorer

Effekter prosessorer utformet for live applikasjoner varierer fra reverb og forsinkelser til multi effects enheter. Som en gigging musiker eller lyd ingenioren kan det oppsta forskjellige steder og steder, hver med sin egen unike akustiske egenkabinetter.

View All Information

Effekter-prosessorer

Første 42 produkt visning

Om signalprosessorer

Effekter-prosessorer er utbredt i et opptaksstudio i innlegget produksjon for innspillingen vokal, gitar, bass, trommer, keyboard og andre instrumenter. Med effekter som strekker seg fra subtile endringer for å fullføre endringen av lyden i en dramatisk måte.

Forskjellige effekter fra romklang, forsinkelse, kor, flens og mye mener mer det er ingen ende til ulike toner og lyder som du kan opprette i studio. På Gear4music.com.com vi vet at musikere tilstrebe å lage sin egen unike sound og teknikker. Med dette i bakhodet, vi har et stort utvalg av signal prosessor effekter enheter fra ledende produsenter og godt kjent effekter enheter som signalprosessor Alesis MicroVerb 4, utformet for å gi et bredt utvalg av stor-lyd, lett-å-bruk effekter for studioer og ingeniører likt.

Signal prosessor nyheter

NAMM 2016: Scenario pedaler slipper mer om matboks 500 serien

JHS pedaler matboks 500 serien - Scenario mest Ærede gitar effekter i en ny studio-format for programmer med trommer og vokal.... Mer »

NAMM 2016: Scenario pedaler Tease nye matboks 500 serien

JHS pedalene har gitt en snike forhåndsvisning av deres matboks 500 serien produkter, som vil bli officilly avduket på NAMM 2016.... Mer »

Focusrite ISA en Analog Preamp - 20% av

Focusrite tilbyr 20% av ISA en mikrofon forforsterker, for en begrenset periode.... Mer »