Fioliner

Våre fioliner spenner over et stort spekter av merkevarer, priser og størrelser. Vi har et stort utvalg fioliner fra topp-produsenter, inkludert Yamaha & Stagg, samt at vi produserer våre egne populære Gear4music-fioliner. Vi har arbeidet utrettelig for å utvikle og finpusse et utvalg av kvalitetsfioliner til meget tilgjengelige priser, og vi er nå en av de ledende fiolinforhandlerne i Europa.

View All Information

Mest populære fioliner

Første 18 produkt visning

Informasjon i fiolin

Fiolin historie:

Selv om fioliner har eldgamle opprinnelse, fått de det meste av deres moderne egenskaper fra Luthiers i 1500 Italia, hvor maskinen var en viol i stedet for dagens fiolin. Det var ikke før barokken fiolin begynte å blomstre med respektert Antonio Vivaldi og Johann Sebastian Bach bruker fioliner i mange av sine komposisjoner. Siden da fiolin har fått mye kjærlighet og respekt fra hele verden som både en konsert og solo instrument. Fioliner nå spilles av musikere i en rekke musikalske sjangere inkludert klassisk, jazz og folkemusikk.

Fiolin er en fire-strengeinstrumenter akustisk instrument som spilles med en bue. Det leder streng familien av instrumenter som har bratsj, cello og kontrabass. Lyd genereres vanligvis ved hjelp av baugen, som består av en pinne med en stripe av hest hår. Men det er mange andre teknikker som harpeimiterende (plucking med strengene) navn en, er bruk bue (eller arco) den vanligste måten å spille instrumentet. Rosin er gnidd på bue håret å sikre dens glatt progresjon over fiolin strenger og opprette nødvendige resonans.


Finne riktig størrelse fiolin er avgjørende for komfortabel avspilling. Den beste måten å måle dette skulle holde armen ut rett og måle avstanden fra halsen til håndleddet. Noter lengden, kontrollere størrelsen guiden neden og velge nærmeste over måling du har tatt.

Fiolin størrelse Guide

4/4 størrelse - i alderen 11 - 58 cm (ca)
3/4 størrelse - alderen 9 til 12-56 cm (ca)
1/2 størrelse - alderen 7 til 9-51 cm (ca)
1/4 størrelsen - alderen 5 til 7 - 46 cm (ca)
1/8 størrelse - alderen 4 til 6 - 42 cm (ca)
1/10 størrelse - alderen 4 til 5 - 38 cm (ca)
1/16 størrelse - alderen 3 til 5 - 36 cm (ca)

Fiolin nyheter

Yamaha YSV-104 første stille fiolin funksjonen SRT Power System

Yamaha's nyeste inn i verden av stille fioliner utnytter en-av-det - art SRT Power System å forsterke og maksimere tonen i øving omgivelser... Mer »

Gear4music nå strømpe Hidersine

Hidersine Orkesterinstrumenter anses å være 'høydepunktet i feltet'.... Mer »

Eastman strenger produkter lager fra Gear4Music

Høy kvalitet Eastman fioliner, bratsjer, celloer og kontrabasser er nå tilgjengelig hos Gear4music.... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha introdusere YEV rekke elektrisk fiolin

Dens design inspirasjon fra organiske skjønnheten av tre, enkelheten av rene linjer og komforten av lett den nye YEV-serien kombinerer design med innovativ Yamaha lyd å skape et nydelig liveopptreden instrument.... Mer »

De 7 beste instrumentene For barn Under 7

Mange foreldre ønsker å oppmuntre barnet til å ta opp et instrument tidlig i livet. Musikk kan være en morsom og givende aktivitet for barn, men å vite hvor du skal begynne kan være vanskelig. Her er våre top picks for ideelle starter instrumenter for barn under 7.... Mer »

Barn mer musikalske enn foreldrene

Den Philharmonia Orchestra, basert i London, har bestilt forskning for å finne ut hvor morgendagens musikere kan komme fra.... Mer »

Klassisk BRIT Award vinnerne annonsert

2013 Klassiske BRIT Awards fant sted i går kveld på Royal Albert Hall.... Mer »

Stentor strengeinstrumenter nå tilgjengelig hos Gear4music

Stentor selger flere fioliner enn noe annet selkabinett i verden. Vi finne ut hvorfor deres strengeinstrumenter er så populær.... Mer »

Barn oppfordret til å holde seg til ett musikkinstrument

En av verdens ledende fiolinister har orde for hardt arbeid og øving bli flinkere til å spille et instrument.... Mer »

Tvister over ektheten av 'Titanic fiolin'

Historisk samfunn i Storbritannia og USA har stilt spørsmål ved ektheten av instrumentet.... Mer »