Adam Studio monitorer

Gear4Music.com

Adam er en av de mest populære produsentene av profesjonell studio overvåking utstyr i moderne musikkproduksjon. Brukt i stadig flere prestisjetunge studioer verden over, Adam studio monitor høyttalere er blant de mest pålitelig og ønskelig lyd tilgjengelige overvåkingsverktøy. View All Information

Adam Studio-monitorer

Første 33 produkt visning

Adam Studio subwoofere

Første 8 produkt visning

Adam Monitor stativ

Første 0 produkt visning

Adam Studio monitorer

Etter ti år med å være på markedet, så ADAM Studio monitorer en rekke nye teknologiske nyvinninger. Opprinnelige ART driveren byggingen var fullstendig re-konstruert og ble kjent som X - ART (eXtended akselererende båndet teknologi).

Med denne nye ART teknologi, ADAMS nye X - ART diskanthøyttalere og midrange høyttaler kjennetegnes av en utvidet frekvensområdet og høyere effektivitet sammenlignet med sine forgjengere. For å realisere hele båndbredden på X - ART diskanthøyttaler av opptil 50 kHz, ADAM utviklet sine egne A / B-forsterker med en båndbredde på opptil 300 kHz som har brakt betydelig forbedringer lydgjengivelsen på ADAM skjermer.

I dag, tilbyr ADAM et utvalg av unike Studio monitorer som mottar strålende kritikker og takknemlighet fra lyd eksperter og lydopptak ingeniører over hele verden.

Studio Monitor nyheter

Feire Adam Audio's 7 års jubileum med A7X prisnedgang

Vi tilbyr 10% rabatt av Adam audios kritikerroste A7X skjerm i feiringen av merkevarer 7 års jubileum i musikk-indsutry... Mer »

JBL LSR6325P Bi-forsterkeren Studio Monitor reduksjoner

En utmerket lydløsning mot blander moderne produsent, JBL LSR6325P studiomonitorer er tilgjengelige med stor reduksjon... Mer »

Alesis avsløre M1 Active MKIII overvåke og heve 4 høyttalere

En ny generasjon i lydgjengivelse, MKIII og heve 4 utnytte Alesis' aktet produksjon kvalitet/design å bringe lydkvalitet som aldri før.... Mer »