Adam Studio monitorer

Gear4Music.com

Adam skjermer har blitt en av de mest fremragende produsentene i profesjonell overvåking siden lanseringen i 1999. Brukt i stadig flere prestisjetunge studioer verden, er Adam studiomonitorer blant de mest pålitelig og ønskelig lyd innspillingen og produksjonen verktøyene tilgjengelig. På Gear4music arbeider vi svært tett med Adam å tilby deres verdenskjente samling. View All Information

Adam Studio-skjermer

Første 34 produkter viser

Adam Studio subwoofere

Første 9 produkter viser

Adam Monitor stativ

Første 0 produkter viser

Adam Studio monitorer

Etter ti år med å være på markedet, så ADAM Studio monitorer en rekke nye teknologiske nyvinninger. Opprinnelige ART driveren byggingen var fullstendig re-konstruert og ble kjent som X - ART (eXtended akselererende båndet teknologi).

Med denne nye ART teknologi, ADAMS nye X - ART diskanthøyttalere og midrange høyttaler kjennetegnes av en utvidet frekvensområdet og høyere effektivitet sammenlignet med sine forgjengere. For å realisere hele båndbredden på X - ART diskanthøyttaler av opptil 50 kHz, ADAM utviklet sine egne A / B-forsterker med en båndbredde på opptil 300 kHz som har brakt betydelig forbedringer lydgjengivelsen på ADAM skjermer.

I dag, tilbyr ADAM et utvalg av unike Studio monitorer som mottar strålende kritikker og takknemlighet fra lyd eksperter og lydopptak ingeniører over hele verden.

Studio Monitor nyheter

ADAM Audio tilbyr 10% rabatt forfremmelse for studenter

For de som ønsker å kjøpe et par ADAM Audio studiomonitorer og spare penger, ser ikke lenger! ADAM Audio har nettopp lansert sin Student Cashback Program.... Mer »

KRK innlede ny V-serien register

Med nyoppussede utseende og design er KRK levere varene igjen... Mer »

M-Audio kunngjøre M-38 UK ankomstdato

M-Audio gi detaljer på M-38 og sin ankomst til UK bredden... Mer »