Adam Studio monitorer

Gear4Music.com

Adam skjermer har blitt en av de mest fremragende produsentene i profesjonell overvåking siden lanseringen i 1999. Brukt i stadig flere prestisjetunge studioer verden, er Adam studiomonitorer blant de mest pålitelig og ønskelig lyd innspillingen og produksjonen verktøyene tilgjengelig. På Gear4music arbeider vi svært tett med Adam å tilby deres verdenskjente samling. View All Information

Adam Studio-skjermer

Første 33 produkter viser

Adam Studio subwoofere

Første 9 produkter viser

Adam Monitor stativ

Første 0 produkter viser

Adam Studio monitorer

Etter ti år med å være på markedet, så ADAM Studio monitorer en rekke nye teknologiske nyvinninger. Opprinnelige ART driveren byggingen var fullstendig re-konstruert og ble kjent som X - ART (eXtended akselererende båndet teknologi).

Med denne nye ART teknologi, ADAMS nye X - ART diskanthøyttalere og midrange høyttaler kjennetegnes av en utvidet frekvensområdet og høyere effektivitet sammenlignet med sine forgjengere. For å realisere hele båndbredden på X - ART diskanthøyttaler av opptil 50 kHz, ADAM utviklet sine egne A / B-forsterker med en båndbredde på opptil 300 kHz som har brakt betydelig forbedringer lydgjengivelsen på ADAM skjermer.

I dag, tilbyr ADAM et utvalg av unike Studio monitorer som mottar strålende kritikker og takknemlighet fra lyd eksperter og lydopptak ingeniører over hele verden.

Studio Monitor nyheter

ADAM Audio teamet opp med Native Instruments å tilby brukere gratis Plugins

Med to plug-ins verdt opp til 199 euro, kan brukere som kjøper en A77X mellom 24/10/2016-31/01/2017 oppleve enestående lydkvalitet til en brøkdel av prisen.... Mer »

ADAM Audio tilbyr 10% rabatt forfremmelse for studenter

For de som ønsker å kjøpe et par ADAM Audio studiomonitorer og spare penger, ser ikke lenger! ADAM Audio har nettopp lansert sin Student Cashback Program.... Mer »

KRK innlede ny V-serien register

Med nyoppussede utseende og design er KRK levere varene igjen... Mer »