Studiomikrofoner

Studiomikrofoner er viktige for enhver musiker ønsker å spille inn sin musikk. Mikrofonen du bruker kan drastisk endre lyden du tar opp så det er viktig å få riktig mikrofon for jobben.

View All Information

Mest populære Studio mikrofoner

Første 24 produkt visning

Om Studiomikrofoner

Studio mikrofoner | Når det gjelder å velge riktig mikrofon for opptak er det ikke et rett eller galt svar. Hver mikrofonen har sitt egne unike særpreg som kan gjøre at de er den rette mikrofonen for et bestemt instrument eller vokalist.

For eksempel vil en stor membran kondensator mikrofon passe til en akustisk gitar eller vokalist pga dens brede frekvensrespons og egenkabinett til å fange opp mye lavere lyder. Derimot kan en dynamisk mikrofon være bedre for gitarforsterkere eller skarptrommer siden den er i stand til å takle høye lydnivå uten at det går ut over klarheten i lyden.

Vi har en rekke Studio mikrofoner fra alle toppmerker som Shure, AKG, sE Electronics og Rød på lager.

Mikrofon-nyheter

Røde mikrofoner kunngjøre Redesign av 3 beste produktene

Tre av Rødestanden ut opptak tilbehør gis oppgraderinger.... Mer »

Shure feirer 75 års Unidyne!

75 år siden, ble Shure Unidyne mikrofonen født. Selv om du ikke gjenkjenner navnet, vil du sikkert gjenkjenne utseendet på denne ikoniske mic.... Mer »

Bla mikrofoner "Hampton" soker etter nytt navn

Tidligere i ar pa NAMM Show, bla mikrofoner avduket en liten-membran kondensatormikrofon, gi midlertidig navnet pa 'Hampton'.... Mer »