BAM 2002XL høyteknologiske formet fiolin tilfellet svart karbon

kr 3 698 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 23 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 64231

  • Enestående beskyttelse og ultralette vekt.
  • 2 x myke låser, 2 x bue holdere.
  • 2 x neopren ryggsekk stropper med sikkerhetsskrue kroker.
  • Flyttbare tilbehør posen inni.
  • Bam Hightech teknikk Triple-lags struktur

BAM 2002XL høyteknologiske formet fiolin tilfellet svart karbon

- detaljer

Bam 2002XLC høyteknologiske formet fiolin saken er utformet for å gi optimal beskyttelse med minimal mengde vekt. Utstyrt med høy elastisitet skum puter, forblir fiolin suspendert i tilfelle gjør det svært beskyttet mot drops og banker. Denne saken passer for 4/4 full størrelse fioliner, har plass til 2 buer og kommer med en flyttbar tilbehør pose.

Produktreferanse: 64231

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Bam Hightech teknikk

Gjennom Bams egen nyskapende design, er den ytre skallet av alle høyteknologiske området laget av en tre-lags struktur laget av 2 typer abs harpiks, med et middels lag laget av Airex skum. Dette er deretter forseglet med Bam segl bestående av en PVC mann/kvinne sel som er så formet under varme, stivhet og sikkerhet til saken. Dette bidrar til å sikre at instrumentet har beskyttelse ikke bare fra støt og fall, men gjør også at instrumentet er svært motstativdyktig mot temperatur og fuktighet.