Boss DB-90 Dr slå Metronome

 • Video 1
kr 1 337 Utsalgspris kr 1 533 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 11 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 11 April 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 87
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Fremme metronom, og klikk spor-innstillinger.
 • Rytme Coach øvelser.
 • Instrument og MIDI-innganger.
 • Bossmest avanserte metronom

Boss DB-90 Dr slå Metronome

- detaljer
Denne profesjonell standard metronom og klikk spor tilbyr de bredeste utvalgene av funksjoner for alle SJEFEN DB-serien. Med utvidbar pads og raskt redigerbare Merk inndelingene og rytme patters DB-90 er et must for timekeeping musikere.

Ring vår Boss spesialist for ytterligere informasjon om: 0843 155 mellom

Produktreferanse: 12412

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse
 • Den mest avanserte metronomen tilgjengelig
 • Utløser inndata til unik rytme Coach øvelser
 • MIDI i for synkronisering til eksterne sequencer tempo
 • PCM lyder med "trommemaskin" stil mønstre
 • 50 minner
 • Menneskelige stemme teller

Allsidig og profesjonell Dr. Beat

Praksis i stil med flaggskipet i Dr. Beat Metronome linjen. Den nye DB-90 er lastet med kvalitet lyder og tromme mønstre for å gjøre din øving økter mindre dagligdagse og mer musikalske. Det er en rytme Coach-funksjon med en innebygd mikrofon, en referanse-Testtone-funksjonen for tuning, en Instrument-inngang, MIDI-inngang og andre hendig verktøy for å gjøre læring moro og effektiv. Rask rytme tilpasse med funksjonen Merk miksing, dusinvis av spill langs tromme mønstre også innebygd dedikert glidere, knapper, nummerskive og bakbelyst LCD for bruker-vennlig operasjon 4 metronom (inkludert menneskelige stemme) høres referanse Tone funksjonen gjør det enkelt å kontrollere tuning av øret øving med rytme Coach ved å koble en V-Pad (valgfritt) gummi pads og akustiske trommer også kan gjenkjennes via innebygd mikrofon direkte forbindelse med gitar og bass, pluss hodetelefon overvåking fotbryteren kontrollere for handsfree-spill av/stopp og MIDI-inngang for synkronisering til eksterne sequencere

Bedre Beats, bedre praksis

Merk blande-funksjonen kan du raskt lage en rekke slag ved å justere nivåene av fem forskjellige Merk verdier. Frontpanelet glidere, knapper og en stor nummerskive gi øyeblikkelig, hands-on tilgangen til å redigere parametere. Velg fire forskjellige Klikk lyder, inkludert en menneskelig stemme-telling lyd som vil hjelpe deg kjenne din plass i baren. DB-90 er også utstyrt med realistisk PCM tromme mønstre, for å utvikle din nøyaktighet og rytmiske følelsen effektivt.

Plugg inn i rytmen Coach

Utvid rytmisk horisonten med rytme Coach. Denne nyskapende følge med funksjonen har fire opplæring måter å bidra til å bygge din nøyaktighet, hastighet og utholdenhet. Med DB-90's innebygde mikrofon, kan du bruke funksjoner rytme Coach med akustiske trommer eller kobler en Roland V-Pad til utløser-inngang. Spille sammen og kartlegge fremgangen din. Mange bruksområder

Trommeslagere kan koble til DB-90 via Roland V-Pads eller interne mikrofonen. Gitarist og bassist kan direkte koble til DB-90 uten annet utstyr som er nødvendig, og overvåke via tilkoblede hodetelefoner praktisk talt alle typer instrumentalist kan ha nytte DB-90's funksjoner. Og for de som ønsker å synkronisere til en ekstern sequencer for mer forseggjort akkompagnement, kan de gjøre det med DB-90's MIDI-inngang. Denne scene-orientert funksjonen er spesielt nyttig for trommeslagere