Coppergate profesjonell trompet, fra Gear4music

 • Video 1
 • Video 2
kr 3 667 Utsalgspris kr 4 223 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 3 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 3 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 330
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Coppergate profesjonell trompet
 • Kropp i messing med lakkert finish
 • Middels tung trompet og monell-ventiler
 • Glimrende skarphet og intonasjon
 • Kasse, munnstykke og pusseklut inkludert

Coppergate profesjonell trompet, fra Gear4music

- detaljer

Denne profesjonelle Coppergate-trompeten garanterer et instrument av høy kvalitet for fremadstormende musikere. Med en kropp i messing, rosefarget munnrør og en lakkert finish er dette instrumentet ikke bare flott å høre på, men også flott å se på. En middels stor lydåpning gir en mild lyd i tillegg til masse karakter og tone. Trompeten leveres som en pakke, inkludert trompetkasse og munnstykke.Produktreferanse: 11164

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Profesjonell design

Coppergate profesjonell trompet har en mellomstor lydåpning som gir et lettspillelig og kraftig instrument. Den er godt egnet for viderekomne musikere ettersom den gir en flott tone med masser av projisering. Det rosefargede munnrøret, kombinert med sølvbelagte ventilrør og en messinglakkert kropp gir en trompet med fantastisk lydkvalitet full av karakter.

Håndverk av topp kvalitet

Mye arbeid har blitt lagt ned i design og produksjon av dette instrumentet, for å kabinette en trompet som ligger på den aller øverste hylle. Monell-ventilene er både raske og stille, slik at en fremadstormende musiker kan spille både vakkert og raskt når det er nødvendig. På første og tredje ventilrør så gjør tommelkroken og fingerløkken det enkelt å gjøre stemmingsjusteringer raskt og kontrollert. Det tredje ventilrøret har også en stoppmekanisme som hindrer røret i å falle av. I tillegg til dette har stemmebøylen blitt dobbeltspent for å tillate nøyaktig stemming av instrumentet, og for å garantere instrumentets stivhet.

Lyd fra øverste hylle for kresne utøvere

Coppergate profesjonell trompet tilbyr intonasjon og projisering som er både nøyaktig og klar. Selv i det ekstreme registeret av instrumentet er tonen full av liv og har masse karakter, noe som muliggjør fremragende musikalitet hver gang instrumentet spilles. Intonasjonen er nøyaktig og sikker, og lar utøveren få konsentrere seg om å lage god musikk.

Alt du trenger

Sammen med denne flotte trompeten kommer en rekke tilbehør som standard. Trompeten kommer med sitt eget munnstykke, som kombinerer uanstrengt høyt register med vakker tonalitet. I tillegg til dette er en stilig trompetkasse med bærehåndtak inkludert, som beskytter instrumentet når det ikke er i bruk, eller når man drar til konserter og på øvelser.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Modell: Bb trompet - mellomvekt
 • Kroppen: Messing og koppernikkel
 • Finish: Gull-lakkert
 • Ventiler: Monell
 • Mellomstor lydåpning: 11.65 mm
 • Klokkestykke - diameter: 123 mm
 • Ventilrør: 1. / 3.
 • Spyttventiler: 2
 • Tilbehør inkludert

 • Premium hard trompetkasse
 • Munnstykke
 • Pusseklut
 • Coppergate messinginstrumenter fra Gear4music

  Denne messing-serien ble lansert i 2007 av Gear4music.com, og er

  oppkalt etter den historiske gaten 'Coppergate' innenfor Yorks bymurer.

  Gaten er berømt for sin ivaretagelse av ekte viking-håndverk, og det er etter de samme prinsippene om ferdighet og teknikk at

  hvert Coppergate-instrument blir produsert.

  Coppergates messinginstrumenter er elegante og raffinerte. De er laget for hånd etter nøyaktige spesifikasjoner, og garanterer et profesjonelt nivå av kvalitet og spillbarhet.

  Med et utvalg som dekker trompeter, kornetter, tenor-, baryton- og franske horn, Baryton, tromboner og tubaer, tilbyr Coppergate messinginstrumenter av topp kvalitet fra et bredt spekter, som gjør det mulig for utøvere å løfte sin musikk et nivå.

  Coppergate-instrumenter tilbyr kraft og projisering som beholder sin tonalt avrundede karakter, noe som gjør dem til et godt valg for den kresne musiker.

  Med sin kombinasjon av tradisjonell montering og moderne produksjonsteknologi tilbyr Gear4musics Coppergate messinginstrumenter av enestående kvalitet og stabilitet.