Dorfler-Cello bue No.17, Pernambuco

kr 2 639 Utsalgspris kr 2 932 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Dette elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Når du plasserer din bestilling, vil vi be om dette elementet fra leverandøren vår så snart som mulig. Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandøren vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsrammer. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 15 Mai 2030

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 78937

  • Fineste håndlaget tyske bue.
  • Ideelt lett Design på bare 0.065 kg.
  • Laget av kvalitet Pernambuco.
  • Egnet for bruk med Cello.
  • Profesjonell modell for en amatør pris

Dorfler-Cello bue No.17, Pernambuco

- detaljer

Dorfler Cello bue No.17 er kjent som en av de fineste håndlaget tyske buer. Denne modellen er en åttekantet pinne, i motsetning til rundt som No.15 & 16 buer, men er laget av de samme høye kvalitet pernambuco. Sofistikert baugen har en ebony frosk med hæl tallerken, stor enkelt øye, tredelt knappen med øyet og metall blanc svingete. Veier bare 0.065kg denne lett bue er ideelt alle runde størrelse for enhver.

Produktreferanse: 78937

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Barnes & Mullins

Albert Mullins og S. Bowley Barnes startet sin karriere sammen i 1894 når de produserte berømte musikkinstrument tidsskriftet 'The Jo'. Siden begge opprinnelige partnere ble virksomheten solgt på. I juli 2009 Bruce Perrin og tidligere B & M Sales Director, Brian Cleary ble kjøpt ut Barnes familien. De nå eier i fellesskap virksomheten.