Elkhart 100TR Student trompet

kr 1 890 Utsalgspris kr 2 520 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 23 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 36342

 • Gul messing med klar lakk Finish.
 • Perfekt for studenter og middels spillere.
 • Rose messing føre Pipe.
 • Saken og munnstykke

Elkhart 100TR Student trompet

- detaljer

Dette Student-trompet er et fantastisk instrument for noen nybegynner som ønsker for å begynne å spille. Flott byggekvalitet og tiltalende pris gjør Elkhart 100TR trompet en fantastisk verdi for pengene instrument som vil være egnet for skoler og brass band alike.Produktreferanse: 36342

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Rose munnrøret med Cupronikel lysbilder

Elkhart trompet har en rose bly pipe som gir en mild tone rett fra munnstykket gjennom til klokken. Dette kombinert med mediet bar, gir en mild klingende instrument, men med mye karakter og uttrykk. koppernikkel lysbilder brukes til å forlenge levetiden til maskinen, og for å hindre korrosjon på apparatet.

Perfekt for nybegynnere

Elkhart-100TR er det perfekte instrumentet for å begynne å lære en messing instrument. Dens enkel spillbarhet og nøyaktig intonasjon gjør det til et ideelt instrument uten en enorme prislappen. Ventilen og skyv oppsettet gjøre The Elkhart 100TR en gratis instrument til å spille med minimal innsats og motstand for å få en rekke volumer.

Tilbehør inkludert

Inkludert med Elkhart 100TR trompet er en lightweight saken med skulder stropper, gjør transport av instrumentet til øvelser og konserter svært enkelt. instrumentet inkluderer også en Elkhart munnstykke som er spesielt utformet for dette området for trompeter.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Body materiale: Gul messing
 • Leadpipe og Bell materiale: Rose messing
 • Ferdig: Klar lakk Finish
 • Bell størrelse: 125 mm (4,72 ")
 • Ventiler: 3 rustfritt stål ventiler
 • Nøkkel: Bb

Tilbehør inkludert

 • Tilfelle: Lette støpt etui med skulderstropp
 • Munnstykke: Elkhart trompet munnstykke