Hercules baryton saksofon sta med Peg

kr 504 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 25 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 43699

  • Stå å støtte Bari Alto/Tenor Sax.
  • kaste opp Design.
  • Konstruksjonen.
  • Egnet For opptreden musikere

Hercules baryton saksofon sta med Peg

- detaljer

Denne Hercules standen caters for gigging musiker som trenger å doble opp på baritonsaxofon samt en alto eller en tenorsax. En enkelt sammenleggbare og kompakt design med en justerbar ryggstøtte gir behov å holde to instrumenter med letthet og sikkerhet.

Produktreferanse: 43699

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Sikker og bærbare

Hercules stativ tilbyr førsteklasses beskyttelse for instrumenter når ut av sine saker, samtidig som ikke veie du down med et sett store og stativ tunge. Alt i en baryton og alto/tenor sax stå kaster bort i et kompakt design og alto saksofon pinnen løsner helt, forlate en ergonomisk stå å bære med. Støtte selv er uncompramised, med en stand som er både robust og veldig sterk.