KORG SY 1D SyncDancing synkronisert dans musikkspiller

 • Ideell For profesjonelle dansere.
 • Infrarød Tempo synkronisering.
 • Sitter godt på alle ørets form.
 • 20 innebygde Ballroom sanger.
 • Med øret Pad og bæreveske

KORG SY 1D SyncDancing synkronisert dans musikkspiller

- detaljer
KORG SY 1D SyncDancing synkronisert Dance musikkspilleren er en kompakt ennå allsidig musikkspiller som lar deg spille musikk i øret og sync med din dansepartner slik at du kan høre samme lyden. Korg SyncDancing synkronisert Dance musikkspilleren har en infrarød tempo synchroniser, ideell for synkronisering med andre dansere så du kan gå i takt med musikken. Den har et variert utvalg av beats og rytmer pluss 20-bygget i ballsalen sanger. 'Jogge Switch' kan du endre innstillingene uten å fjerne enheten fra øret. SyncDancing er laget for komfort, sikkert passer til øret figurer pluss den leveres komplett med øre pad og bæreveske.

Produktreferanse: 78807

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Synkronisert For dans ytelse

KORG SY 1D SyncDancing synkronisert Dance Music Player er en allsidig dans musikkspiller designet for profesjonelle dansere fra ballroom danse grupper. Unike funksjonaliteten kan du synkronisere enheten med en annen via infrarød tempo synkronisering slik at du og samarbeidspartneren dans å høre den samme rytme/sangen mens danset. Dette tillater deg å både bo i tid og høre musikk på nøyaktig samme tid, som er viktig for dansere som trenger å synkronisere sine skritt til musikken. Det er også en innebygd stemme teller, som teller du i, perfekt for nybegynnere eller praktisere.

Innebygd sanger, rytmer og Beats

Metronom selv har et variert utvalg av rytmer og beats, alt i tempo fra 30 – 252 bpm. Du kan også angi rytmen i området 0-9 beats og velg rytme innstillinger, ideelt for ulike tid signaturer. Du kan også utelate beats fra rytmene for ekstra allsidighet, perfekt for annen sang stiler og sjangere tid signaturer. I tillegg til SyncDancing musikkspilleren tjue standard Selskapsdans sanger innebygd du, slik at du kan utøve rutiner med letthet. Hver av interne dance sanger ble opprettet av en profesjonell arrangert som produserer musikk for ballroom dans.

Jogge bryteren Control

En av de mest praktiske funksjonene i Korg SY 1D SyncDancing synkronisert dans musikkspilleren er den & lsquo; Jogge Bytt & rsquo; funksjon siden av enheter kroppen. Dette & lsquo; Jogge Bytt & rsquo; control lar deg endre innstillingene på SY - 1 D uten å fjerne den fra øret. Dette kan du gjøre endringer i din beats, rytmer og tempoet på fly. Siden av kroppen funksjoner modus velger knappen, sync/mute-knappen og en LCD-skjermer som viser deg all relevant informasjon du trenger for eksempel tempo og rytme.

Driftstid og tilbehør

Kompakt, men likevel robust design av Korg SY - 1D betyr det ideelt å ta med deg overalt du går, pluss det gir opptil 100 timer med kontinuerlig drift med en mynt-type lithiumbatteri. En annen nyttig funksjon er funksjon for sikkerhetskopiering for minne som husker tempoet og andre innstillinger selv når strømmen er på. Dette lar deg beholde de forrige innstillingene når du aktiverer enheten på. I tillegg SY - 1D leveres komplett med en godt polstret øre pad for ekstra komfort pluss en bæreveske som pent lagrer SyncDancing Player, batteriet og øret pad.

Funksjoner

 • Praktisere dans mens du lytter til rytmen eller sang direkte i øret
 • Tjue standard balroom dance sanger er innebygd
 • Innebygget antall er nyttig for leksjoner
 • Infrarød tempo synkronisering, ideelt for flere øvelser
 • En rekke beats og rytmer
 • Bruke jog swtich for å sette tempo intuitivt
 • Komfortabelt og sikkert passer en rekke øret former
 • Utvidet driftstid og minne backup
 • Øret pad og bæreveske inkludert