Pearl 505RUS Quantz fløyte, buede og rette Headjoints

kr 6 252 Utsalgspris kr 7 775 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Dette elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Når du plasserer din bestilling, vil vi be om dette elementet fra leverandøren vår så snart som mulig. Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandøren vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsrammer. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 22 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 59345

 • Ideell For nybegynnere og studenter.
 • Buet sølv belagt Headjoint.
 • Fransk stil åpne hullet nøkler.
 • Inline G nøkkel Design.
 • Rett Headjoint inkludert

Pearl 505RUS Quantz fløyte, buede og rette Headjoints

- detaljer

Den Pearl Quantz 505RUS fløyte er en pålitelig og rimelig instrument ideelt for dem som starter ut, men med en rekke mer profesjonelle funksjoner for senere fremgang. Med en sølv belagt kropp med fransk stil åpne hullet nøkler og en Inline G sentrale design, med et utvalg av både buede og rette headjoints, er denne allsidige og responsive fløyte den perfekte maskinen for unge elever som de fremdrift gjennom nivåene.

Produktreferanse: 59345

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Buet Headjoint

Den sølv belagt headjoint buet til mindre hender, slik at yngre elever til alle nøkler lett. 505RUS også leveres med en rett headjoint for senere progresjon, sikre at instrumentet vil forbli med spilleren som de vokser.

Fransk stil åpne hullet nøkler

Fløytes Inline G sentrale design, favorisert av profesjonelle spillere, tilbyr en mer "tradisjonelle" svar enn alternative Offset G mekanismen. Instrumentet har også "fransk"-stil åpne hullet nøkler, populært med flautists på hvert nivå. Dette sentrale design krever mer presisjon å spille enn "platået"-lukket tastene, men tilbyr større ytringsfrihet og tillater spillere å eksperimentere med mer avanserte teknikker som kvartal toner og glissandi er.

Pinless mekanisme og ett stykke Core Bar

Kombinasjonen av pinless mekanismen og ett stykke bar design bidrar til å gi utrolig styrke på apparatet, uten å hindre hvordan fritt i keywork svarer eller legge vekt på apparatet. Et godt valg for studenter som tar sine instrumenter til og fra skolen jevnlig.

Spesifikasjoner

 • Kroppen: Sølv belagt
 • Leppe Plate: Sølv belagt
 • Leder Joint: Buet, sølv belagt
 • Foten Joint: C
 • E mekanisme: Split E
 • G mekanisme: Offset G
 • Tone hull: Tegnet
 • Tastene: Åpne hullet
 • Tilbehør: Rett Headjoint inkludert