Pearl PFP-105E Piccolo med høy bølge Headjoint og delt E

kr 8 803 Utsalgspris kr 10 949 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Dette elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Når du plasserer din bestilling, vil vi be om dette elementet fra leverandøren vår så snart som mulig. Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandøren vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsrammer. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 21 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 59792

 • Ideell for middels spillere.
 • Grenaditte kompositt kropp.
 • Delt E mekanisme.
 • Høy bølge Headjoint.
 • Pinless konstruksjon

Pearl PFP-105E Piccolo med høy bølge Headjoint og delt E

- detaljer

Den Pearl PFP-105E Piccolo er et levende og uttrykksfulle instrument ideelt for middels spillere. Med Grenaditte kompositt kropp og headjoint, sammen med ergonomisk Split E mekanisme og høy bølge headjoint for bedre spillbarhet, denne høykvalitets piccolo er allsidig, responsiv og moro å spille, sikker på å tilfredsstille de fleste enhver.

Produktreferanse: 59792

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Designet med spillbarhet i tankene, lar den piccolo Split E mekanisme deg spille vanskelig topp E - vanligvis en svak lyd og upålitelige note - med langt større letthet og stabilitet. PFP-105E er også laget med Pearl's innovative Pinless bygging og ett stykke kjernen Bar, gir den en meget behagelig følelse, i tillegg til å hindre mange av de vanlige slitasje problemene forbundet med tradisjonelt gjort fløyter.

Grenaditte kompositt kropp

Piccolo kropp og headjoint er laget av Grenaditte, en solid og pålitelig komposittmateriale. Grenaditte har en god dynamisk register og nøyaktige banen og deler mange tonale kvaliteter med Grenadilla tre, tradisjonelle materialet brukes til å lage pikkolofløyter. Det er også svært motstativdyktig mot endringer i temperatur og fuktighet, sterkt utvider din instrumentets liv.

Høy bølge Headjoint

Den piccolo høy bølge headjoint er utformet for å hjelpe fokus air i munnstilling, betydelig bedre brukervennlighet spille. Dette gir en følelse og svaret mer ligner på en fløyte, og gir en klar og artikulert lyd med utmerket projeksjon.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Nøkkel: C
 • Kroppen: Grenaditte
 • Leder Joint: Grenaditte
 • Leder stil: Høy bølge
 • E mekanisme: Split E
 • Tastene: Lukket hull ("Platået" Keys)
 • Pads: Følte