Slide-O-Mix Trombone Smøremiddel, 2-flaske sett

kr 94 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 3 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 21643

  • 1,50 £/ 10ml

Slide-O-Mix Trombone Smøremiddel, 2-flaske sett

- detaljer

Har du noen gang følt at Trombone sleiden er for tørr, for varm, for kaldt, for støvete, for ren og så videre? Profesjonell toppspiller Jurgen Konigs besluttet å utvikle et smøremiddel som ville oppfylle alle ulike krav for dagens spillere. Brukes av de fleste ledende aktører, inkludert Jiggs Whigham, Bobby Burgess, John Marcellus og Christian Lindberg, for å nevne noen.Produktreferanse: 21643

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Slide-O-Mix Trombone smøremiddel gir sleiden din en fantastisk gli. Det er en 2-komponent flytende smøremiddel, som fester seg svært godt til sleide-overflaten. Det er ingen stikking eller stopping av sleiden. Slide-O-Mix er svært økonomisk i bruk. Svært nyttig, spesielt for nybegynnere.

Ikke giftig.