Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet

 • Video 1
kr 28 422 Utsalgspris kr 32 413 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Begrensede utgaven modellen å feire 25 år med Xeno trompeter.
 • Xeno serien trekker sammen kart håndverk.
 • Har Xeno 25th Anniversary gravering på klokken.
 • Serien inspirerer spillere med utrolig kraft og projeksjon.
 • Kombinerer gamle favorisert funksjoner med nye unike spesifikasjoner

Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet

- detaljer

Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet utformingen omfatter en kombinasjon av funksjoner. For å gi det et Limited Edition har kvalitet Yamaha introdusert noen nye unike spesifikasjoner, samt overføre noen gamle favorisert funksjoner over populære Xeno serie modeller. YTR-8335RS leveres med en profesjonell ser sølv belagt med gull belagt trim. Denne utformingen er laget av Høykvalitetsmaterialer som sikrer beslag er pålitelige i årene som kommer. Xenos lange og strålende historie har aktivert denne modellen for å gi milde forfall og varme, karismatiske toner i en trompet. Inkludert med dette trompet er en gull versjon TR16C4 munnstykket og en Limited Edition Xeno ryggsekk stil Hardcase, i blått.

Produktreferanse: 71733

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Xeno 25th Anniversary

Å feire 25-årsjubileet for sine Xeno trompet serien, Yamaha har introdusert den Limited Edition YTR-8335RS-modellen, innføre en kombinasjon av gamle favorisert funksjoner med nye spesifikasjonene. Denne serien opprinnelig introdusert i 1990, og trekker sammen kart håndverk med fremragende instrument design og avansert teknologi, samt erfaring, talent og drømmer om æret kunstnere fra hele verden. Trompeter i denne serien inspirere spillere med utrolig kraft og projeksjon. Sammen med sine redefinert motstand og svar har disse trompeter stor fleksibilitet med tone. Xenos lange og strålende historie har aktivert denne modellen for å gi milde forfall og varme, karismatiske toner i en trompet.

Høy kvalitet og pålitelig beslag

Å være så eksepsjonell verdi til sine spillere, kombinerer YTR-8335RS noen av de mest populære funksjonene fra Xeno serien så langt, med noen nye spesifikasjonene å gi den en Limited Edition kvalitet. Den nye lettere og litt mer åpne designet bell funksjoner en fantastisk Xeno 25th Anniversary"gravering, produsere varme toner og eksepsjonell projeksjon. En annen synlig endring til dette trompet design er unik buet dobbel tuning lysbildet spenne, som gjør at sonic fordeler. Flytende form denne seler legger ideelle motstand en gratis-blåser reversert leadpipe design, mens den sjeldne utgaven av en dobbel brace konfigurasjon gir stabilitet instrumentets tone.

Å forbedre motstand Yamaha har nå forbedret høyden på lysbildet vann nøkkel rennesteinen. Endene av nøkkelen vann har også endret og er nå krøllet for bedre respons. Stempelet knappene, ventil hetter, og bunnen caps er de samme som på Xeno Artist modellen. Tynnere ventil casing og stempler gir et instrument med den ideelle blåser motstand, samt forbedre trompeter svaret på grunn av endrede vinkelen på grenen røret (knoke). Dette oppretter en ny luftstrømmen gjennom stempler og en lettere blokk. En redusert veggtykkelse kombinert med en lettere stempelet er svaret enklere og mindre anstrengende for utøver.

Knokene har blitt readdressed som gjør at den varme svinger i til blokken i 90 graders vinkel, økende motstand når blåser ned maskinen og i sin tur skaper en lysere tone. Stempelet knappene, ventil hetter, og bunnen caps brukes alle til å forbedre den totale balansen av instrumentet for optimal luftmotstand og forbedret tone. For å øke YTR-8335RS' profesjonelt utseende, disse delene er alle gullbelagt. Hul-head 3dje ventilen Skyv propp skruen bidrar til å produsere subtilt friere luftmotstand, mens også forbedre trompeter samlede føles. Knappen på det første lysbildet trompet brukes til å finjustere blåser motstand å lage bedre kontroll. Middels store bar gir en tilstrekkelig mengde motstand til å produsere en lyse og sentrert tone med masse farger og karakter. Endelig fat-formet ferrule, overføres over Xeno artist modellen legger til ytterligere dybden og rikdommen i instrumentets klang. Dette designet er laget av noen av Yamaha's høyverdige materialer og tilbyr pålitelig, solid tilbehør som vil vare i mange år fremover.

Gull forkrommet munnstykke & Limited Edition Xeno koffert

YTR-8335RS-trompet kommer med en spesiell forgylt versjon av TR16C4 munnstykket, produsere glatt lyder med tonale dybde. Også med denne modellen er en Limited Edition ryggsekk stil Hardcase. Kofferten kommer i blått og gir unntak beskyttelse for denne sentimental mesterverk.

Funksjoner

 • Unik buet dobbel brace Tuning Lysbildeutforming
 • Gratis-blåser reversert Leadpipe Design
 • Gullbelagt toppen og bunnen ventilen Caps
 • Lettere skruen og Stopper 3 ventil lysbildet
 • Lettere A-Type brikke fransk perle Bell
 • Gullbelagt spesialversjon av TR16C4 munnstykket
 • Xeno 25th Anniversary bjelle gravering

Spesifikasjoner

 • Nøkkel av: Bb
 • Bell: Ett stykke, gul messing
 • Bell Diameter: 127 mm (5 tommer)
 • Boring: Middels store
 • Finish: Sølv belagt med gull belagt Trim
 • Vedlagt tilbehør: En gullbelagt TR16C4 munnstykke og en Limited Edition ryggsekk stil Hard veske i Blue