Sekkepipe

Gear4Music.com

Sekkepiper er synonymt med folkemusikk fra Skottland og Irland, og brukes i militære band eller som et soloinstrument, ofte på formelle anledninger som bryllup, eller på festivaler og feiringer som Edinburgh Tattoo. De produserer en full lyd, som består av en vedvarende droning og melodiske linjer. Lyden av sekkepipe er helt unik - ingenting annet lyder helt som dem, men et grovt anslag kan nås et sted mellom en reedy obo-tone og dynamisk fanfare av en trompet. View All Information

Sekkepipe

Første 12 produkt visning

Om sekkepipe

Sekkepipe kunne har datert tilbake til Roman eller Forromersk epoker som Oxford History of Music antyder at en skulptur sekkepiper ble funnet pa en Midtosten skulpturer fra 1000 F.Kr.

Deler av en sekkepipe

Posen er en lufttett reservoar som holder luften og regulerer sin flyt slik at spilleren a Sustain kontinuerlig lyd. Spilleren blaser luft til det gjennom en blowpipe eller pumper luft inn i det med belger. Materialene som bagger varierer fra animal hud og syntetiske materialer.

Chanter er melodien Tubeet og spilles med to hender. Den apne naturen Tubeet betyr det er vanskelig for en spiller a stoppe instrumentet hores ut sa de fleste sekkepipe musikken folger en konstant, legato lyd som resulterer i melodiose partiene nesten haunting lyden forbundet med disse instrumentene.

Chanter Reed installeres pa toppen av chanter og spilleren bruker a produsere lyden.

Bagpipe dronene er Tubeene som produserer et konstant harmonisere notat gjennom spill. Til drone er vanligvis laget i to eller flere deler med en glidende felles slik at banen kan justeres.

Sekkepipe oving Chanters brukes for nybegynnere for a laere a spille og brukes ogsa av flere erfaringer spillere a ove og perfeksjonere sine ferdigheter.

Treblaseinstrumenter nyheter

Roland FR-4 X og FR-4XB Digital trekkspill kommer snart

Nye digitale trekkspill fra Roland, kommer Gear4music.... Mer »

Roland V-Accordion programvareoppdatering

Roland har avdekket en programvareoppdatering for FR-8 X V-Accordion.... Mer »

De 7 beste instrumentene For barn Under 7

Mange foreldre ønsker å oppmuntre barnet til å ta opp et instrument tidlig i livet. Musikk kan være en morsom og givende aktivitet for barn, men å vite hvor du skal begynne kan være vanskelig. Her er våre top picks for ideelle starter instrumenter for barn under 7.... Mer »

Barn mer musikalske enn foreldrene

Den Philharmonia Orchestra, basert i London, har bestilt forskning for å finne ut hvor morgendagens musikere kan komme fra.... Mer »

Klassisk BRIT Award vinnerne annonsert

2013 Klassiske BRIT Awards fant sted i går kveld på Royal Albert Hall.... Mer »

Det er offisielt - Gear4music er Storbritannias mest populære musikalske Instrument forhandler!

Detaljhandel uke nylig kalt Gear4music.com blant topp ti mest populære musikk-nettsteder i Storbritannia.... Mer »