CZ3 16" (40.6cm) Crash Cymbal fra Gear4music

  • Video 1
  • Video 2
kr 278 Utsalgspris kr 445 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 3 Januar 2017

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 25881

  • CZ3 16" (40.6cm) crashcymbal fra Gear4music.
  • 16" (40.6cm) messing crashcymbal.
  • Høypolert & hamret.
  • Full & eksplosiv lyd.
  • Middelstung cymbal for økt sustain.

CZ3 16" (40.6cm) Crash Cymbal fra Gear4music

- detaljer

CZ3 16" (40.6cm) crashcymbal fra Gear4music er et middelstungt instrument som produserer en full og eksplosive lyd med forbedret sustain, en høypolert, hamret messing crash som tilbyr eksepsjonell lydkvalitet og holdbarhet.Produktreferanse: 25881

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Lys og full lydgjengivelse med CZ3 utvalget

CZ3 cymbal utvalget fra Gear4music tilbyr en høy og klar lyd. Fordi de er litt tyngre enn CZ2 utvalget er deres lydgjengivelse større, og de tilbyr et mer eksplosivt angrep og lenger sustain noe som gjør dem perfekt for rock-trommeslagere. De er hamret for godt balanserte og kontrollerte overtoner, og de er full dreiet og høypolert og produserer en lys og full bodied angrep.

Full & eksplosive lyd - perfekt For alle sjangere og stiler

CZ3 16" (40.6cm) crashcymbalen tilbyr utmerket lydkvalitet og holdbarhet til en rimelig pris, noe som gjør disse cymbalene ideelle for alle trommeslagere som ønsker å ta spillingen sin opp til det neste nivå, men det egner seg også som et første sett av cymbaler, pågrunn av deres evne til å stå tidens test. Denne Middelstunge 16" (40.6cm) crashcymbalen gir en full og eksplosive lyd, perfekt for alle sjangere og stiler.

Om Gear4music produkter - en revolusjon innen konkurransedyktig priset, høykvalitets musikkinstrumenter og utstyr:
Gear4music har teamed med noen av de beste produsentene fra rundt om i verden for å produsere en rekke rimelige musikalske produkter av høy kvalitet. Gear4music-produkter inkluderer trommesett, akustisk og elektrisk gitar, treblåseinstrumenter, messinginstrumenter og streng instrumenter, så vel som høyttaleranlegger og mye mer, alle representerer utrolig god verdi for pengene. Men imponerende priser er ikke slutten på fortellingen - vi er stolte av det faktum at våre produkter er laget til den samme kvalitetsstandaren du forventer fra merkervarer som koster mye mer, og vi støtter dette opp med en standard 14 dagers pengene tilbake-garanti, fordi, for å si det sånn, tTube vi at hvis du prøver våre produkter vil du ikke bli skuffet.

Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.