Klokkestill på Stang, 50 Klokker

kr 725 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Dobbel Rad med Klokker for Fyldig, Høy Lyd
  • Glitrende, Feiende Lyd
  • Perfekt som Lydeffekt for Film og Teater
  • Morsomt Tillegg til Alle Trommesett eller Perkusjonoppsett
  • Herdet Aluminiumslegering for Skarp Tone

Klokkestill på Stang, 50 Klokker

- detaljer
Klokkespill på stang som vil bringe en glitrende sveip av skarp, metallisk tone til ethvert musikkstykke. Denne doble raden med klokkespill brukes i flere sjangere av musikk, film, teater og orkestre, og produsere en fyldigere og høyere lyd enn et klokkespill med en enkel rad. Behandlede klokker av aluminiumslegering skaper en skarp, flytende lyd som resonerer fritt fra den solide trestangen.

Produktreferanse: 70574

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Allsidig Spesialeffekt

Klokkespill på stang brukes i mange musikksjangere for å legge til en unik, interessant aksent eller eksotisk glimmereffekt. Dette klokkespillet på stang med dobbel rad vil passe godt i orkestre, platestudioer, effektrom, teatergruver, skoler og perkusjonoppsett.

Børst klokkene forsiktig fra ende til ende for å skape en rislende effekt eller slå bestemte klokker med den inkluderte klubben for en annerledes lyd. Dette allsidige klokkespillet kan produsere en rekke forskjellige effekter avhengig av hvordan du spiller det, så du har mange muligheter for eksperimentering.

Ideelt for Livbruk

De 50 klokkene av aluminiumslegering er hengt fra en resonant trestang som oppfordrer volum og sustain. Hver klokke er forsiktig hengt fra en sterk nylontråd som en bred side-til-side bevegelse som produserer et større volum som er ideelt for livespilling.

Vennligst merk: Et stativ for å feste klokkespiller er ikke inkludert sammen med dette produktet.