Natal Pro Series enkelt basstromme-Pedal, glatt Cam

kr 1 592 Utsalgspris kr 1 650 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 6 Februar 2017

Legg i handlekurven

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 80
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Produktreferanse: 52147

 • Robust og holdbar.
 • Glatt Cam.
 • Super Responsive.
 • Justerbar Beater vinkel.
 • Inkluderer trommel

Natal Pro Series enkelt basstromme-Pedal, glatt Cam

- detaljer

Den Natal Pro serien enkelt basstromme-Pedal gir to valg av cam: rask eller jevn. En lett aluminium drivakselen gjør denne pedalen super responsive. Førstevalget for mange profesjonelle trommeslagere, enten i studio eller på veien. Glatt Cam gir større dynamics; en avrundet cam gir en raskere følelse som passer bedre til en mer nyansert spillestil.

Produktreferanse: 52147

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

H-PS-SPS Natal Pro serien enkelt basstromme-Pedal har evnen å endre vinkelen på beater uavhengig av cam. Justere beater buen gir større kontroll over resultatene. Kombinasjonen av cam og visp bue justering betyr at Pro serien pedalen tilfredsstiller alle forskjellige spille-innstillinger.

Pro serien pedalen har en unik seks rentebærende rustfritt stål co drivaksel selv, presis drift. Fotplate er super sterk, laget av forsterkede aluminium. Det er knyttet til ca med en dobbel kjede for ekstra stabilitet. En annen unik funksjon er den Natal selv utjevning Hoop klemme. Dette gjør det lettere å feste og løsne pedalen fra bøylen uten å nå under foten platen. Det vil også passe nesten alle basstromme hoop. Platen er sklisikkert for ekstra stabilitet og kommer med en klips tromme nøkkel så kan du endre oppsettet raskt og enkelt. Fotplaten er også etset med den Natal logo for ekstra spille grep. Det er Pro serien pedals bevist styrke og holdbarhet, kombinerer nykabinettende design med presisjon og ytelse, som gjør det førstevalget for mange profesjonelle trommeslagere, enten i studio eller på veien.

Funksjoner

 • Ultra sterke, robust og strømlinjeformet
 • Ultrarask eller ultra glatt cam alternativer
 • Sklisikre Natal fotplaten
 • Selv utjevning hoop klemme
 • Fullt justerbar
 • Inkluderer trommel