Paiste Alpha 20'' Rock Ride Cymbal, briljant

kr 1 968 Utsalgspris kr 2 516 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Paiste Alpha 20'' Rock Ride Cymbal, briljant

- detaljer

Alfa cymbaler ble først lansert av Paiste i 1992. I dag, Alpha-merkevare som er synonymt med pålitelighet, og cymbaler er kjent for førsteklasses lyd og rettferdige priser. For 2010, Paiste har introdusert Alpha-serien i en ny strålende Fullfør, og avanserer igjen disse klarerte kvaliteter.

Produktreferanse: 16499

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Glorious Mirada oppnås av dyktige håndverkere som hånd polsk cymbaler til et speil-perfekt Fullfør i endelig produksjon scene. Narayen gir topp lyd hi-tech prosesser Alpha cymbaler sin opprinnelige form og styrke. De er også ytterligere forbedret med tradisjonelle hånd hammering.

Alfa 20 "Rock Ride - Bell

Alfa 20 "Rock Ride - Body

Alfa 20 "Rock Ride - Edge

Alfa 20 "Rock Ride - Patternet

Alfa cymbaler har utviklet en sterk følgende i de siste årene, og i dag er godkjent av mange arbeider drummers over hele verden, for eksempel Jeremy Spencer av fem Finger død punsj, Jason Sutter med Chris Cornell, Dave Witte av kommunalt avfall, Tommy Portimo av Sonata Arctica og Steven Spence av svart tidevannet.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Vekt: middels tung
  • Volumet: middels til høyt
  • Stick lyd: lyse, fullt, runde, uttales
  • Intensitet: livlige
  • Sustain: lange
  • Bell tegn: full, pent balansert, kutte
  • Høres tegn: Energisk, full, klare, lyse, sterk. Ganske stort utvalg, ganske ren blanding. Uttales, runde, glassy ping over en balansert og controllable vask. Klart, full, store klokkestykke lyd, ganske integrert og godt balansert innenfor cymbal-lydkvalitet. Perfekt for kraftige spiller i aggressiv musikkstiler, hvor brede dynamikken er nødvendig.