Puresound Equalizer serie Snare Wire 12 Strand 14"

kr 180 Utsalgspris kr 257 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 3 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 20116

Puresound Equalizer serie Snare Wire 12 Strand 14"

- detaljer

Equalizer-linjen er blitt opprettet for å endre spredning og aktiviteten til snare-lyd ved å arbeide sammen med skarptromme naturlig akustikk og snare utforming på sengen.

Produktreferanse: 20116

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Equalizere har en off-set design som fjerner trukket fra midten av tromme; virksom redusere vibrasjoner av ledninger. Ikke bare er resultatet en tørrere og klarere lyd, men ledninger vil bli mindre påvirket av sympatisk vibrasjoner fra andre trommer og instrumenter.