Remo Fiberskyn tamburin, 10 "med jingler

kr 326 Utsalgspris kr 362 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 16 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 6731

Remo Fiberskyn tamburin, 10 "med jingler

- detaljer

2 Rader, 8-parene jingler, høy tonehøyde

Produktreferanse: 6731

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Featuring Remos verden berømte FIBERSKYN ® 3 Trommeskinn film som er holdbare, lett og pre-tuned for alle stilarter av musikk.

Dekning: QUADURA ® White

Størrelse: 10 "

Hvorfor Remo verden perkusjon?

Remo revolusjonerte hånd trommer ved å bringe moderne trommeskinn teknologier og ytelsen til tradisjonell verden percussion instrumenter. Mangfoldet av runebommer oppfordret oss til å utvikle 12 forskjellig formede verden slagverk også ved hjelp av Fiberskyn 3, Suede og Nuskyn slik at den passer i dag? s mest populære trommer. Disse hodene har stabilitet og Vær motstand spillere etterspørselen i dag med Remo? s klassiske tenabilityand lyd og passform mest store produsenter? trommer. Vår verden percussion instrumenter inkluderer samlinger i afrikanske. Asiatiske, Brasilian, cubanske, ramme-trommer, tambourines og verdensomspennende trommer.