Remo ibenholt Bass/senterhullet trommeskinn 20 "

kr 468 Utsalgspris kr 614 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Dette elementet er tilgjengelig for bestilling fra leverandøren vår.

Når du plasserer din bestilling, vil vi be om dette elementet fra leverandøren vår så snart som mulig. Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandøren vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsrammer. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 18 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 3304

Remo ibenholt Bass/senterhullet trommeskinn 20 "

- detaljer

IBENHOLT Bass også (sentrum hull) har en unik lyd som s som dyp og mørke som sitt utseende.

Bildet er for illustrasjon formål

Produktreferanse: 3304

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Utviklet først for deres slående visuell påvirkning, har IBENHOLT Bass ha avtaler (sentrum hull) en unik lyd som er så dypt og mørke som sitt utseende. Disse hodene er så populære at de er OEM som ble fabrikklevert fra standarden for basstrommen Ahead hoder på grunn av sin dybde, resonans og klassisk utseende. Mange av Remo s høyprofilerte kunstnere bruker IBENHOLT Ahead bass hoder og mange også bruker dem for tom-tom bottoms.

Størrelse: 20''