Tama Silverstar t Jam Shell Pack, hvit gnisten

kr 3 868 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Kompakt og bærbar konfigurasjon.
  • Høykvalitets bjørk tromme skjell.
  • Lyd Arc ringer forbedre naturlige toner.
  • Star-Mount systemet øker resonans.
  • Nydesignede lav masse kabelsko

Tama Silverstar t Jam Shell Pack, hvit gnisten

- detaljer
Tama's Silverstar Metro Jam Shell Pack inneholder en liten og kompakt kit som fortsatt produsere utrolig lydene av Silverstar-serien. Med en 16" spark trommen, rack tom og gulv tom, shell pakken er perfekt for å spille i små steder, på gata, eller hvis du ikke har mye øving plass. Laget av bjørk tre skjell, vil Silverstar produsere en kraftig rik tone med en varm resonans.

Produktreferanse: 73199

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Bjørk skjell

SilverStar skall er konstruert av nøye utvalgte bjørk og laget av samme molding metoder som avanserte Tama trommer. Ved å lage trommer med dette metoden resulterer i en kraftig lyd med dype toner og en varm resonans.

Star-Mount systemet

Tama's star-mount systemet øker tromme resonans og støtter på fire poeng på batter side tønnebånd av en tromme. Braketten øye-bolter lysbildet til venstre og høyre, så det er mulig å hindre øye-bolter i å berøre hverandre selv når du konfigurerer to toms nær hverandre.

Lyd Arc ringer

Hver av Silverstar trommene er utstyrt med Tama & rsquo; s lyd bue ringer, som er basert på den & ldquo; stikke slave hoops & rdquo; som ble brukt på vintage skarptrommer. Alle kanter av lyd bue bøylene bøyes innover, Dette forbedrer trommer naturlige toner og tilbyr økt følsomhet, presisjon, og control.

Lav masse kabelsko

Trommer har Tama & rsquo; s spesialdesignet separat kabelsko som er lav i masse, redusere overflaten er at de opptar. Med mindre design, de tilbyr en struktur som doesn & rsquo; t hindre skjell resonans, noe som resulterer i en renere lyd.

Slidable Tom holderen

For å holde rack-toms i stedet, Silverstar kit funksjoner Tama & rsquo; s MTH905N dobbel tom holderen som lar trommer flyttes bakover eller fremover. Bare løsne en rute-LED bolt, kan rack-toms være måter til 50 mm til enhver posisjon, kan du definere trommer dine spesifikasjoner.

Klo kroker

Klo kroker stabilisere tre basstromme bøylene, holde dem på plass uansett hvor hardt du spiller. Klørne har innebygd gummi foring som hjelpe beskytte skogen og Sustain tuning selv under lange forestillinger. Gummi mellomrom beskytte klo kroker og spenning bolter skjemaet skade når bass tromme er plassert på bakken.