Tama Superstar Hyperdrive Lønn 6 Pc Trommesett, Sukker Hvit

kr 9 557 Utsalgspris kr 12 169 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 9 Februar 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 9 Februar 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 685
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Høy kvalitet Maple skjell.
 • Holdbar sort nikkel Shell Hardware.
 • Star-Cast monteringssystem i svart nikkel.
 • Strøm Craft II Drums for nøyaktig svar.
 • Lyd Bridge Hei-spenning kabelsko og støpt ringer

Tama Superstar Hyperdrive Lønn 6 Pc Trommesett, Sukker Hvit

- detaljer
Tama Superstar Hyper-stasjonen er en 6 piece sett inneholder to rack toms, to etasje toms, snare og 22'' basstromme. Lønn shell konstruksjon har kraftig karakter og rik resonans, mens andre tillegg som en Star-Cast monteringssystem, legge støpt ringer og høy spenning kabelsko til høykvalitets funksjonene i dette settet. Med høy kvalitet Drums for en jevn og presis reaksjon er den Superstar Hyper-stasjonen kit perfekt for et bredt spekter av tromming-applikasjoner fra middels til profesjonell bruk.

Produktreferanse: 54861

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

100 prosent lønn skjell

Tama Superstar Hyper-stasjonen skall er produsert av nøye utvalgte lønn med fokus på shell molding og bærer kanten figur. 6 lag, 5 mm skjell (8 lag, 7 mm basstromme) produsere komplett og kraftig tegn og rik resonans med slående visuelle fakkel fra en presisjon unicolour vikle og ny merket design. Den Hyper-pakken inneholder også en Star-Cast monteringssystem som gir maksimal resonans og stabilitet i en strømlinjeformet design som tillater nærmere tom posisjonering for større brukervennlighet og komfort. Aluminium konstruksjon gir lettere vekt og enda sannere tonale vibrasjon. Med '' makt Craft II'' trommeskinn gir Tama Superstar Hyper-stasjonen en flott opplevelse for en rekke tromming evner, stiler og sjangere.

Støpt ringer

Superstar Hyper-stasjonen har også sink dø-Hoops som har flere tetthet og er mer konsekvent i form enn trippel flens ringer, tilbyr skarpere angrep, klart og resonant høyder og mye kraftigere rim skudd. Støpt ringer gjør tuning mer konsekvent og enklere å oppnå fordi spenning bolter kontakt bøylen riktig. Starclassic Bubinga's claw kroker tilbyr gummi avstativstykker som beskytter tre ringer fra skade. Kroker og ringer fungere som en enhet og ikke skille eller rasle, selv på løs stemminger.

Lyd Bridge høy spenning kabelsko

Lyd Bridge høy spenning, lav masse kabelsko ble spesielt utformet for Superstar kits. Lyd broens unike struktur ser mye som en tradisjonell høy spenning lug, men selve utspring '' flyter '' over skallet å minimere shell kontakt så tromme kan appellerer til fulle. Men lyden Bridge fortsatt tilbyr alle fordelene ved den tradisjonelle høy spenning lug: det forskyvninger spenningen av siden røren og undersiden heads, reduserer stress på skallet, og gir bedre beskyttelse til tromme skallet under transport.

Perfekte grunnlaget installasjon

MCT Shell pakken tilbyr en foundation oppsett som kan bli ferdig med det hardware og cymbaler selvvalgt og utvidet med add-on trommer og holdere hvis du velger. Når sammenkoblet med høy kvalitet cymbaler, hardware og snare, Pearl Masters Masters Fusion Shell Pack tilbyr en stor opplevelse for middels til profesjonelle trommeslagere, tilbyr høykvalitets komponenter og funksjoner som kreves for høyere slutten tromming.

Funksjoner

 • Lønn skjell
 • Svart nikkel Shell Hardware
 • Star-Cast monteringssystem i svart nikkel
 • Makt Craft II Drums
 • Støpt ringer
 • Lyd Bridge Hei-spenning kabelsko
 • Sukker utførelse

Konfigurasjon

 • Basstrommen: 22 "x 18"
 • Tom 1: 12 "x 7"
 • Tom 2: 10 "x 6,5"
 • Gulv Tom 1: 16 "x 14"
 • Gulv Tom 2: 14 "x 12"
 • Skarptromme: 14" x 5.5"

Spesifikasjoner

 • Skjell: Alle Maple, 6 lag, 5mm (RT, FT, SD) / 8 lag, 7mm (BD)

Merk: cymbaler og hardware selges separat.