Trommetilbehør

Trommesett tilbehør er designet for å gjøre trommeslagerens liv lettere og til en bedre utøver med økt utholdenhet. På Gear4music vet vi hva trommeslagere trenger, derfor kan vi tilby de mest nyttige tilbehørene for både akustiske og elektriske sett.

View All Information

Mest populære trommer pinner

Mest populære trommeheten-hoder

Mest populære tromme bagger og bærevesker

Om trommesett-tilbehør

Våre tilbehør spenner fra trommeskinn til trommer pinner, bagger og bærevesker til undervisning DVDer som er produsert av de ledende merker som Sabian, Vater, Vic Firth, Zildjian og Roland. Hver trommeslager trenger en tromme-nøkkel, men andre må ha elementer for drummers er pinne og finger fretog cymbal polsk.

Vi har et omfattende utvalg av trommer pinner i en rekke sterke-5A er en populær pinne for å starte med, ettersom de tilbyr en balanse mellom kvaliteter. Vi kan også foreta en rekke signatur trommer pinner fra artister, inkludert Joey Jordison.

Trommer & slagverk nyheter

En uke å gå til Roland "fremtiden redefinert"

Med over 30 planlagte produktlanseringer lover 909 dag å være en groundbreaking begivenhet... Mer »

Gear4music nå strømpe SJC Custome trommer

Gear4music er den eneste europeiske distributøren av den Massachusetts basert merkevare SJC Custome trommer og er nå strømpe en rekke ulike produkter.... Mer »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesett

Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesett nå kommer med en gratis 5-års garanti i en Tidsbegrenset tilbud (tilgjengelig i Storbritannia bare).... Mer »