Trommetilbehør

Tilbehør for trommesett er designet for å gjøre trommeslagerens liv lettere, forbedre spilling og øke utholdenhet. Hos Gear4music vet vi hva trommeslagere trenger, og derfor kan vi tilby det mest nyttige tilbehøret for både akustiske og elektriske sett.

View All Information

Mest populære trommestikker

Mest populære trommeheten-hoder

Mest populære tromme bagger og bærevesker

Om trommesett-tilbehør

Våre tilbehør spenner fra trommeskinn til trommestikker, bagger og bærevesker til undervisning DVDer som er produsert av de ledende merker som Sabian, Vater, Vic Firth, Zildjian og Roland. Hver trommeslager trenger en tromme-nøkkel, men andre må ha elementer for drummers er pinne og finger fretog cymbal polsk.

Vi har et omfattende utvalg av trommestikker i en rekke sterke-5A er en populær pinne for å starte med, ettersom de tilbyr en balanse mellom kvaliteter. Vi kan også foreta en rekke signatur trommestikker fra artister, inkludert Joey Jordison.

Trommer & slagverk nyheter

Roland TD-1KPX V-Drums elektronisk trommesett nå på lager

Den Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronisk trommesett kommer de mest økonomisk i V Drum området, men absolutt ikke skimp på kvaliteten... Mer »

En uke å gå til Roland "fremtiden redefinert"

Med over 30 planlagte produktlanseringer lover 909 dag å være en groundbreaking begivenhet... Mer »

Gear4music nå strømpe SJC Custom trommer

Gear4music er den eneste europeiske distributøren av den Massachusetts basert merkevare SJC Custom trommer og er nå strømpe en rekke ulike produkter.... Mer »