Elektroniske Trommesett

Elektroniske trommesett er et av våre mest populære instrumenter hos Gear4music. Elektroniske trommer er kompakte og kan brukes med hodetelefoner, som gir et mer støyreduserende alternativ for trommeslagere som øver hjemme.

View All Information

Elektroniske trommesett bestselgere

Første 18 produkt visning

Elektroniske trommesett-informasjon

Elektrisk trommesett er et realistisk alternativ til akustiske trommer, og gir brukerne fleksibilitet, kontroll og variabelt volumnivå. Elektroniske sett tillater forskjellige lyder å bli tildelt til en hvilken som helst gitt pad for å gi trommiser nesten ubegrenset potensial for mange forskjellige tromme lyder.

Fordelene med en elektrisk trommesett

Det moderne elektronisk trommesett har flere fordeler sammenlignet med konvensjonelle akustisk sett:

  • Elektrisk trommesett og cymbaler kan produsere så mye eller så lite støy som du vil at de skal. Med tillegg av hodetelefoner, vil ingen kunne høre deg øve. Dette gjør disse elektriske trommesettene nyttige for folk som bor i nærheten av andre, eller for profesjonelle som ønsker å ha den nøyaktige overvåking hodetelefonene kan gi.

  • Fulle elektriske trommesett tar mindre plass enn et konvensjonelt sett og kan pakkes ned hvis nødvendig. Dette er perfekt for folk som er bekymret for plassen hjemme eller for en giggge musiker.

  • De leste av elektroniske trommesett har innebygget sanger og metronomer, noe som betyr at du har et forsprang når det gjelder å praktisere.

  • Du har kontroll over hvordan ditt trommesett høres ut, noe som gjør det enkelt å spille i en rekke stiler med bare ett sett. Noen elektroniske sett gjør det også mulig å redigere lydene eller laste opp dine egne!

  • Noen elektroniske trommesett har veldig realistisk akustisk tromme lyder. Dette er imidlertid avhengig av prisen, dyrere prosjektpakker har en tendens til å ha mer realistiske lyder.

Tromme-nyheter

Roland TD-1KPX V-Drums elektronisk trommesett nå på lager

Den Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronisk trommesett kommer de mest økonomisk i V Drum området, men absolutt ikke skimp på kvaliteten... Mer »

En uke å gå til Roland "fremtiden redefinert"

Med over 30 planlagte produktlanseringer lover 909 dag å være en groundbreaking begivenhet... Mer »

Gear4music nå strømpe SJC Custom trommer

Gear4music er den eneste europeiske distributøren av den Massachusetts basert merkevare SJC Custom trommer og er nå strømpe en rekke ulike produkter.... Mer »

Gratis 5-års garanti på Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesett

Roland TD - 30K og TD-30KV V-Pro trommesett nå kommer med en gratis 5-års garanti i en Tidsbegrenset tilbud (tilgjengelig i Storbritannia bare).... Mer »

Musikmesse 2016: Yamaha lanseringen tre nye DTX elektroniske trommesett

Vi presenterer den nye DTX720K, trommesett DTX760K og DTX920K elektroniske fra Yamaha.... Mer »

Roland introdusere TD-11KV spesialutgave elektronisk trommesett

Roland har lagt TD-11KV spesialutgave elektronisk trommesett til sin omfattende V-Drums linje.... Mer »