Perkusjon

Hos Gear4music.com har vi perkusjon fra ledende merkevarer som Pearl, Angel, og Meinl, samt barnevennlig slagverk fra Nino og våre egne rimelige Gear4music og WHD instrumenter. Vårt utvalg omfatter klassiske instrumenter som xylofoner, kubjeller og tamburiner, i tillegg til mer unike instrumenter som for eksempel djembe og cajon.

View All Information

Mest populære perkusjon

Første 21 produkt visning

Om perkusjonsinstrumenter

Perkusjon betyr mer enn bare trommesett - et perkusjoninstrument er objekter som produserer en lyd ved å bli slått eller skrapet. Slike instrumenter antas å være de første instrumentene i historien, med stor popularitet gitt sin enkelhet.

Vi har spesialitert oss på World og Folk instrumenter, inkludert et stort utvalg av perkusjon som cajons, djembes og conga trommer som kan gi musikken din en unik lyd.

Percussion News

Ruach musikk introdusere oppgradert område for Gear4music

Med en rekke instrumenter som dekker ulike deler av perkussive spektrum, Ruach heve bar og satt seg som den nye standarden.... Mer »

Roland TD-1KPX V-Drums elektronisk trommesett nå på lager

Den Roland TD-1KPX Portable V-Drums elektronisk trommesett kommer de mest økonomisk i V Drum området, men absolutt ikke skimp på kvaliteten... Mer »

En uke å gå til Roland "fremtiden redefinert"

Med over 30 planlagte produktlanseringer lover 909 dag å være en groundbreaking begivenhet... Mer »