Akustiske Trommesett

Trommesett har satt sitt preg på praktisk talt alle musikksjangere, fra rock og hip hop til jazz og reggae, og akustiske trommesett er i dag svært populære instrumenter.

View All Information

Akustisk trommesett best selgere

Akustisk trommesett-informasjon

Hvordan varierer trommesett i lyd?

Rock og fusjon trommesett har forskjellig lyd og om en trommis bestemmer seg for å bruke de ene eller den andre settet, er ofte ned til spørsmål om preferanse.

Rock trommesett har en tendens til å opprette en mer boomende lyd, mens fusion sett - som utviklet seg fra Jazz-Fusion - anses å ha en lysere resonans. Typen av treverk brukt i hvert trommesett er ofte en viktig faktor. Med fusion forbindes bjørk og rock trommesett er mer tett identifisert med lønn eller poppel.

Andre ting du bør vurdere når du kjøper et trommesett

Mens noen trommesett leveres med cymbaler, er disse ofte kjøpt separat, og noen eksperter bruker opptil et halvt dusin for a for å kunne skape lyden de ønsker. Et White Horse Primitive 6 "Splash Cymbal, gir for eksempel en rå og primitiv lyd for et trommesett, mens en White Horse Pro 15" Kina krasje cymbal produserer en lys og kraftig lyd.

En fullstendig White Horse Pro Cymbal Pack som inneholder 14-tommers hi-hats, en 8-tommers splash cymbal, en 18-tommers krasj cymbal og en 20-tommers krasj/ride cymbal er tilgjengelig for å gi et fullstendig utvalg av cymbaler for trommesett.

Mens trommesett har et rykte for å være bråkete, er det mulig å minske lyden de lager betydelig for å øve stille gjennom bruk av trommesett silencing pads. Foreksempel kan trommesett Silencing Pad Set, redusere støyen av et trommesett med opptil 90 prosent. Det inneholder en bass pad, en 16-tommers pluss cymbal pad, en 14-tommers hit hat pad, en 14-tommers skarptromme pad og 12-tommers, 13-tommers og 16-tommers tom pads.

Akustisk trommesett nyheter

Yamaha's tur Custom Kits gjøre avkastning på 2017 sommer NAMM

Gjør en mye forventet avkastning, Yamaha's berømte Tour Custom kits er skrevet for å tilfredsstille arbeider trommeslager trenger en solid og pålitelig arbeidshest.... Mer »

Nå på Lager Natal Cafe Racer i Champagne Sparkle og British Racing Green

Med en fantastisk finish og en one of a kind tone, er Natal Cafe Racer shell pakker et spennende grunnlag for profesjonelle trommeslagere av nesten alle genre.... Mer »

Eksklusive SJC farge Rush Kits og Ltd. Ed. skarptrommer hos Gear4music

Skreddersy laget og resolutt Custome SJC levere varene igjen med noen eksklusive tilbud som er tilgjengelige bare for Gear4music. Ikke gå glipp!... Mer »

NAMM 2017: Mapex Saturn V Tour Edition

I en rekke forskjellige utførelser og størrelser Mapex's nye Saturn V turer express klassisk Mapex tone med ny ergonomisk design... Mer »

NAMM 2017: Yamaha annonsere nye Rydeen tromme-serien

Bringe torden på årets NAMM er Yamaha's nye Somerset serien. En nybegynner nivå kit bygget for å vare, kan du forvente premium kvalitet på et snev av prisen.... Mer »