Retur og refundering

Fra Gear4music kan du kjøpe med full tillit og trygghet. Som standard gir vi en 30 dagers pengene tilbake-garanti som kan forlenges opp til 90 dager for en liten kostnad.

Dette er våre produktgarantier, som gir beskyttelse mot produktfeil eller defekter for mellom ett og fem år.

Vår pengene tilbake-garanti kommer i tillegg til dine lovbestemte rettigheter, og er annerledes enn mange andre forhandlere tilbyr, fordi vi henter varen gratis hvis du ikke vil beholde den, bare du gir oss beskjed innen sju dager.

Hvis du vil sende noe tilbake under vår pengene tilbake-garanti ordning, sjekk at produktet er:

View All Information

Retur for refusjon tidsrammer

UK og Europa EU-standarden Gear4music Standard Gear4music valgfritt
Gyldighetsperiode for tilbakebetaling 15 dager 30 dager opp til 90 dager
Standard leveringskostnader refundert? ja ja Returnere innen 30 dager
Gratis samling nei Returnere innen 7 dager Returnere innen 14 dager

Noen elementer kan kun få pengene tilbake-garanti hvis de kommer tilbake til oss ubrukt og forseglet i originalemballasjen og i koffert av programvare, uregistrert. Disse elementene omfatter:

 • Programvare
 • CDer og DVDer
 • Hodetelefoner og In-ear monitorer
 • Ørepropper og hørselsvern
 • Munnstykker, rørblad etc & hellip; Treblåseinstrumenter og messing instrumenter
 • Munn / leppe produkter

Hvis du ønsker å returnere et produkt som helst i ovennevnte tidsskalaene, så vennligst ring vårt tjenester team på 0330 365 4444 å ordne.

Retur av produkter innen våre 30 dagers pengene tilbake garanti

Hvis du bestemmer deg for at en vare ikke er egnet innen 30 dager etter levering, kan du returnere den til oss for å få en erstatningsvare eller refusjon inkludert alle standard eller super-saver leveringskostnader som ble brukt på bestillingen.


Gir du oss beskjed innen syv dager etter levering til deg, henter vi varen gratis:


For forespørsler om henting etter sju dager vil vi kreve et hentingsgebyr, avhengig av størrelsen og vekten på varen.


Utvidet pengene tilbake-garanti & ndash; opp til 90 dager

Mange produkter har valgfri ekstra beskyttelse tilgjengelig som en del av vår utvidet garanti-pakke. Dette inkluderer en utvidet pengene tilbake-garanti periode. I stedet for vår standard 30 dagers pengene tilbake-garanti er det opp til 90 dager tilgjengelig (det eksakte beløpet dager er oppgitt på produktsiden). Dette gjelder med følgende:

For retur forespørsler innen 14 dager fra levering:
Vi vil samle varene gratis, og alle standard leveringskostnader på bestillingen vil bli refundert. Leveringsgebyr refusjoner og gratis samlinger ekskludere levering oppgraderingsalternativer inkludert lørdag og tidsbestemte tjenester.

For retur forespørsler etter 14 dager fra levering:
Hvis pengene tilbake garanti er tatt opp etter 14 dager fra levering (men innen 90 dager fra levering), må du sende produktene tilbake til oss, eller alternativt kan vi ordne samling for et gebyr avhengig av størrelsen og vekten av elementet. Opprinnelige rekkefølge leveringskostnader vil bli refundert, gir det er innen 30 dager etter levering. Utvidet garanti tillegget du opprinnelig betalte vil ikke bli refundert.

Pakking av varer som skal returneres

Vennligst behold all originalemballasjen til du er sikker på at du vil beholde varene - en ekstra kostnad vil bli fakturert hvis du ønsker å returnere varer uten originalemballasjen etter syv dager fra levering.

Hvis du ikke har all den originale innpakningen, men ønsker å returnere varer innenfor pengene tilbake-garantiperioden, må alle elementer plasseres i en robust pappeske med sikker emballasje for å beskytte og stoppe produktet fra å flytte rundt for å hindre at varen blir ripet eller skadet. Gear4music godtar ikke ansvar for alle varer som er skadet på grunn av utilstrekkelig emballasje, og retur og tilbakebetaling kan bli nektet hvis varen ikke er riktig pakket.

Denne utvidede garanti-ordningen utelukker varer som blir skadet under transport - se nedenfor.

Varer som er skadet under transport

I det usannsynlige koffert at dine varer blir skadet under transport til deg, vennligst informer oss så snart som mulig, senest innen 8 dager etter mottak, og vi vil raskt erstatte varen eller tilby deg en tilbakebetaling. Selvfølgelig vil vi også innhente det skadde produktet fra deg gratis.

Defekte Varer

Standard Garanti:

Hvis varer blir ødelagt innen seks måneder av din eierskap, vil vi hente varene og levere dem tilbake til deg gratis. Etter seks måneder med eierskap vil det påløpe utgifter for å dekke våre kostnader for henting og retur av varene tilbake til deg. Dette gjelder både britiske og internasjonale bestillinger.


UK Utvidede Garantier:

Hvis varer blir ødelagt innen de første to årene av din eierskap vil vi hente varene og levere dem tilbake til deg gratis. Etter to år med eierskap vil det påløpe utgifter for å dekke våre direkte kostnader for henting og retur av varene tilbake til deg.


International Utvidede Garantier:

Utvidet garanti vilkår kan variere avhengig av landet mellom ett og to år på ordrer utenfor Storbritannia, og dette blir tydelig angitt. Hvis varer blir skadet i de første to årene av din eierskap vil vi hente varene og levere dem tilbake til deg gratis. Etter to år vil også påløpe en liten avgift for å dekke våre direkte kostnader for henting og retur av varene tilbake til deg.

Noen elementer er underlagt ytterligere vilkår

Noen elementer kan kun få pengene tilbake-garanti hvis de kommer tilbake til oss ubrukt og forseglet i originalemballasjen og i koffert av programvare, uregistrert. Disse elementene omfatter:

 • Programvare
 • CDer og DVDer
 • Hodetelefoner og In-ear monitorer
 • Ørepropper og hørselsvern
 • Munnstykker, rørblad etc & hellip; Treblåseinstrumenter og messing instrumenter
 • Munn / leppe produkter

Kan ikke godta retur av skreddersydde elementer utformet for å fungere sammen som en unik pakke, for eksempel datasystemet bygget til en kunde & rsquo; s personlig spesifikasjoner. Unntak kan bare være mulig med avtale til leverandøren, og kan være gjenstand for et avbestillingsgebyr.

Hva gjør vi når varer returneres:

Når vi mottar returnerte varer de vil bli inspisert innen fem virkedager for å sikre du har tatt rimelig vare på dem i din besittelse, og at alt som vi opprinnelig sendte deg er returnert.

Vær oppmerksom på kostnader kan påføres hvis varer ikke er mottatt i ny stand og med riktig emballasje. Du kan lese våre fulle vilkår og betingelser her.

Hvis du har bedt om en tilbakebetaling, vil dette bli behandlet innen 10 arbeidsdager etter mottak av varene.

Hvis du har bedt om en erstatning eller alternativ vare, vil dette bli sendt så snart som mulig.