Akustiske gitarer

Gear4music.com

Akustiske gitarer foretrekkes av musikere som ønsker renhet og teknikk som kommer med et akustisk instrument. Den autentiske og uforsterkede lyden av en akustisk gitar formidler finesser og nyanser man ikke finner med andre instrument. Vis all informasjon

Mest populære akustiske gitarer

Første 20 produktvisninger

Om akustiske gitarer

Akustisk gitar har eksistert i mange former i århundrer, men fundamentalt en akustisk gitar er et instrument med strenger med en Hollowbody og resonans tonehull. I dag, oppta akustiske gitarer mange annerledes former og typer av design som passer til bestemte stilarter av musikk.

Dreadnought akustisk, som Yamaha's F310, er sannsynligvis den mest populære typen akustisk gitar til dato, takket være sin kompromiss mellom størrelse og volum. En Jumbo akustisk fortsatt er større, og er utformet for å gi en svært dypt, resonans tone. Mindre-bodied modeller eller 'Folk' størrelse som de er også kjent, er populære i folkemusikk og med mindre spillere.

På Gear4music.com.com vi lager alle varianter av akustiske gitarer, inkludert ¾ barnas størrelse og en hel rekke akustisk gitar pakker til lave priser.