Akustiske gitarer

Gear4music.com

Akustiske gitarer foretrekkes av musikere som ønsker renhet og teknikk som kommer med et akustisk instrument. Den autentiske og uforsterkede lyden av en akustisk gitar formidler finesser og nyanser man ikke finner med andre instrument. Vis all informasjon

Mest populære akustiske gitarer

Første 28 produktvisninger

Om akustiske gitarer

Akustisk gitar har eksistert i mange former i århundrer, men i utgangspunktet er en akustisk gitar et strenget instrument med et hollow body og resonant lydhull. I dag bruker akustiske gitarer mange forskjellige former og designtyper for å passe til bestemte musikkstilter.

Dreadnought akustisk, som Yamaha's F310, er trolig den mest populære typen akustisk gitar til dags dato, takket være kompromisset mellom størrelse og volum. En Jumbo akustisk er større still og er designet for å gi en svært dyp, resonant tone. Mindre kroppslige modeller eller "Folk" -størrelse som de er også kjent, er populære i folkemusikk og med mindre spillere.

Hos Gear4music lager vi alle varianter av akustiske gitarer, inkludert ¾ barns størrelse og en rekke akustiske gitarpakker til lave priser.