Archer strengeinstrumenter

Gear4Music.comDette rekke strengeinstrumenter ble lansert fra Gear4music.com i 2007 med en rekke premium kvalitet fioliner, celloer, bratsjer og kontrabasser.

Archer instrumenter fra Gear4music er bygget av nøye valgt master håndverkere, som har mange års erfaring med å lage topp kvalitet instrumenter. Som et resultat er alle våre Archer instrumenter bygget til presisjon og ferdig immaculately.

Ved å gi vårt team med de fineste solide stykker av kanadiske Gran og lønn, sikre vi at disse instrumentene har en fyldig lyd som du forventer av et premium kvalitet instrument.

Alle Archer instrumenter komme som en pakke, som inkluderer et instrument, bue, hardcase og rosin. Med alle disse elementene inkludert, utøveren kan begynne å spille med en gang.

Archer fra Gear4music instrumenter er kjent for sin overlegne lyd og tilbyr utøveren med en rik og responsive tone. De vil belønne spillere med en klang som skal blandes i orkester eller ensemble.

Plettfri stil og er ferdig gir den endelige blomstre til disse nøye utformet instrumenter. Archer strenger vil fortsette å heve listen for både kvalitet og pris. View All Information

Archer fiolin

Første 15 produktvisninger

Archer celloer

Første 10 produktvisninger

Archer doble basser fra Gear4Music

Første 1 produktvisninger