Lyd Mixers & -opptakere

Lydmiksere og opptakere kan en lydsignalet å bli fanget og streamet for utdata eller opptak formål. På Gear4music.com, vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg om i studio opptak eller på veien - vi har fått en av de beste valgene av lydmiksere og opptakere tilgjengelig.

View All Information

Mest populære lyd miksere og opptakere

Første 6 produktvisninger

Om lyd Mixers & -opptakere

På Gear4music.com.com, vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg om i studio opptak eller på veien, vi har fått en av de beste valgene av lydmiksere og opptakere tilgjengelig.

Miksere kombinere flere innkommende signalene til en utdataene audio feed. De fleste kommer med minst to kanaler av mic pre-amp samt EQ-kontroller, for eksempelBehringer-Xenyx-1202FX. Mange kommer med effekter ombord, som Mackie CFX-12, og lydinterface evner, slik som Peavey-PV10USB.

Brennere lar høy kvalitet innspillingen hvor som helst. De fleste kommer med mics knyttet, for eksempel den integrerte X / kondensatorer på en y svært på Zoom-H4n, eller med XLR inng for eksterne mics som Tascam Dr-100. Vi lager også en rekke multi spor opptakere som BOSS BR-900-CD for mer profesjonell programmer.