DISC CelloPhant baugen Hold For Cello, lilla

kr 273 Utsalgspris kr 320 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Morsomt tilbehør som forbedrer bukker teknikken.
  • Smart elefant Design ideell for unge musikere.
  • Bestemt form for å hjelpe bue posisjon.
  • Passer alle skalaer av franske Cello bue.
  • Utgivelser hånd spenning for jevnere spillbarhet

DISC CelloPhant baugen Hold For Cello, lilla

- detaljer

Cellophant bue holde er et morsomt tilbehør forbedrer cello spille teknikk. Cellophant festes Spesialformater franske bue og fungerer som en hånd støtte for mer en komfortabel følelse. Elefant design ikke bare ser unike, men også funksjoner subtile referansepunkter for å bruke din bue riktig. Cellophant utgivelser spenningen fra din hånd for en mer avslappet grep og jevnere ytelse. Denne modellen har en enestående purpurfarge, og er ideelt for student musikere som ønsker å etablere riktig håndtering teknikken.

Produktreferanse: 78169

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Enklere og mer effektiv bukker

Riktig bukker teknikken kan være vanskelig å oppnå konsekvent, spesielt for yngre student musikere. Cellophant bestemmer din bue i en posisjon som ’ s begge behagelig i hånden og har riktig vinkel for optimal spillbarhet. Bagasjerommet leder tommelen til frosken, mens fingeren sitter komfortabelt rundt elefant figur ’ s ben og funksjoner. For musikere som ønsker å utvikle sine egne preferanser, men likevel kreve Cellophant ’ s hjelp, posisjonering kan endres litt for å imøtekomme. Cellophant utgivelser trykket fra din hånd for en mer avslappet spillestil, som er ansett som resulterer i en jevnere lyd.

Holde inspirert

Mange unge spillere finner ofte det vanskelig å bli inspirert når utgangspunktet lærer en vanskelig instrument som en cello. Cellophant er et tilbehør som gjør grep enklere, men er også en morsom og spennende design. Elefant form og smart farger er ideelle for å holde yngre spillere med øving og utvikle. Cellophant ble utviklet av streng lærer ’ s Association, og anerkjenner at å holde læring gøy er avgjørende for en student ’ s fremgang.

Spesifikasjoner

  • Bøye stil: Fransk
  • Bøye størrelse passende: Alle
  • Figur: Elefant
  • Farge: Lilla