Elektriske gitarer fra Gear4music

Gear4Music.com

Elektriske gitarer har vært i forkant av Gear4Music's forskning, design og utvikling av musikkinstrumenter siden selskapet ble grunnlagt i 2003. Gear4music's elektriske gitarer er laget for å gi musikere muligheten til å spille på gitarer i høy kvalitet til lavest mulige priser. View All Information

Elektriske gitarpakker fra Gear4music

Første 62 produktvisninger

Rimelig elektrisk gitar

Gibson Les Paul og Fender elektriske gitarer kan selge i detalj for flere tusen pounds, men elektriske gitarer for nybegynnere er tilgjengelige for mindre enn 1,083. Et eksempel på en billig elektrisk gitar er LA elektrisk gitar + Amp Pack, som inneholder alt en nybegynner trenger for å begynne å spille gitar en gang for under 975.00. Det inkluderer en 15 watt gitar amp med 6,5" høyttaler for praktisert, en gitar leder, en stropp, en polstret gig bag, et sett av reservedeler strenger, en hakke og en ett års garanti. Den elektriske gitaren seg selv har en hals laget av lønn - den vanligste typen av tre som brukes i nakken - som bidrar til å utvide diskant lyden av gitar på grunn av sin hardhet. Gitaren er i stand til å produsere en rekke lyder, takket delvis til sin 3 x singel coil pickups med en omvendt Woundet midt pickup, slik at brukere kan eksperimentere med å spille forskjellige musikkstiler.

En annen er av våre store gitarer for nybegynnere New Jersey elektrisk gitar! New Jersey har en lønnehals også og inneholder humbucker pickups designet for å skape typen varme toner som vanligvis forbindes med vintage elektriske gitarer.