Gibson gitarer

Gear4music.com

Gibson er innovatøren bak rock & roll og har produsert instrumenter i 100 år. Dette kommer tydelig fram du når du holder ett av dem. Her kan du ta nytte av vår rolle som en stor, lisensiert Gibson gitarforhandler og bla gjennom et stort utvalg produkter og tilbehør. Vis all informasjon

Gibson bestselgere

Første 25 produktvisninger

Om Gibson

Grunnleggeren av Gibson, Orville Gibson, produserte mandoliner i Michigan på slutten av 1890-tallet. Han oppfant gitarer med buet topp ved å bruke den samme typen buede topper som på fioliner. I løpet av 1930-årene laget Gibson også gitarer med flate topper, så vel som den første hollowbody elektriske gitaren som var tilgjengelig for kjøp.

Senere utpå 1950-tallet introduserte Gibson sin første og mest populære gitar, Les Paul, da elektriske gitarer stadig økte i popularitet. Les Paul har siden den gang blitt en av de mest gjenkjennelige og populære gitarene i verden, og brukes av artister som blant andre Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, Slash og mange flere ikoniske gitarister.

Gibson har også gitt ut andre populære modeller, som for eksempel SG, ES-335, Explorer, Flying V og mange flere. Alle disse modellene brukes i alle musikksjangere, inkludert rock, pop, reggae og blues. Vi er en av kun 50 lisensierte Gibson-forhandlere i Storbritannia, og tilbyr derfor et fantastisk utvalg Gibson elektriske gitarer, akustiske gitarer, bassgitarer og tilbehør som alle er tilgjengelige med lave priser.