Gibson Gitarer

Gear4music.com

Gibson har kommet langt siden selskapet ble grunnlagt for over 100 år siden. Fra å opprinnelig produsere mandoliner, er de nå ansvarlig for å gi gitarverden noen av de mest karakteristiske elektriske gitarene som er laget, spesielt Les Paul og SG, samt Flying V og Explorer modellene. Vis all informasjon

Gibson bestselgere

Første 21 produktvisninger

Om Gibson

Gibson grunnlegger Orville Gibson produserte mandoliner i Michigan, i slutten på 1890-tallet. Han fant først opp archtop gitarer med samme type buet topp som på en fiolin. I 1930-årene hadde Gibson også lage gitarer med flat topp, så vel som den første kommersielt tilgjengelig Hollowbody elektrisk gitaren.

Utpå 1950-tallet introduserte Gibson sin første og mest populære gitar, Les Paul,ettersom elektrisk gitar var økende i popularitet. Siden da har Les Paul blitt en av de mest kjente og populære gitarer, og brukes av Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, Slash og mange flere ikoniske gitarister.

Gibson også utgitt andre populære modeller, for eksempel SG, ES-335, Explorer, Flying V og mange andre gitarer, alle som er brukt i alle sjangere av musikk fra rock til pop, reggae til blues. Å være på bare 50 lisensiert UK Gibson-forhandlere kan vi tilby et fantastisk utvalg av Gibson elektrisk gitar, akustisk gitar, bassgitar og tilbehør alle på de laveste prisene.