15W gitarforsterker fra Gear4Music - Åpnet Boks

 • Video 1
kr 347 Utsalgspris kr 568 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 3 band EQ, 6,5 '' høyttaler.
 • 15W svart gitarforsterker fra Gear4Music.
 • Hengslet Panel Stand & bærerem.
 • Hodetelefonutgang og CD-inngang

15W gitarforsterker fra Gear4Music - Åpnet Boks

- detaljer

Denne kompakte, men imponerende lyd, kraftig 15W gitarforsterker fra Gear4Music produserer et bredt spekter av toner, og kommer ligger i en moderne og målrettet ytre sak. Stille øving er også mulig, og med en 3-bånds EQ og hengslet panelet stå, fleksibilitet er venn av ES-52 og eieren.

Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 74744

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Moderne og målrettet estetikk

Denne 15 Watt gitar forsterker fra Gear4Music har en 6,5" høyttaler i en robust høyttaler kabinett med omsluttende konstruksjon, for bedre respons og ytelse. Høyttaleren er beskyttet av en slående metall Grill, fullfører en moderne og målrettet utseende. Tykk plast hjørne beskyttere er utstyrt med en voksende plast bærerem på toppet av enheten. På baksiden av forsterkeren er en hengslet panelet stativ, også slik at forsterkeren å være ideelt plassert retningsbestemt lytter.

Komplett kontroll Over en rekke lyder

Den kontroll panelet funksjoner roterende få, kjøre Boost bryteren, Master volum, diskant, midten og Bass kontrollene til å gi deg kontroll over et bredt spekter av lyder. Strømbryteren rocker, med tilhørende statuslampe, er plassert på høyre side av den kontroll panel. Koble gitaren via 1/4" jack inngangen og for alle viktige stille øving forsterkeren inkluderer også en høyttaler-bekjempe hodetelefonkontakten. Det er også CD innganger - ideelt for å spille sammen med backing spor.

Innhold og Spesifikasjoner

 • Output: 15 Watt
 • Speaker: 6,5"
 • Front Panel kontroller: Få, Boost bryteren hovedvolum, 3-bånds EQ (diskant, midten, Bass)
 • Power Switch: LED-indikator
 • Gitar-inngang: 1/4" Jack
 • Hodetelefoner utdata: 1/4" Jack, høyttaler beseiret
 • CD innganger: (RCA) Ideell for spille sammen med backing spor
 • Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktige priser, høy kvalitet og utstyr.

  Gear4music har gått sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden til å utvikle vår egen Line av musikkutstyr. Vårt mål er å tilby et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig priset musikkinstrumenter.

  Ved hjelp av vår mange års kollektiv erfaring har vi utviklet en rekke instrumenter og utstyr inkludert trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strengeinstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Arbeide tett med nøye utvalgte produsenter, forsøke vi å produsere pålitelige, flott lyd instrumenter til en pris som er tilgjengelig for alle. Våre musikalske utstyr er gjort til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansett merker - dette er støttet opp av våre standard 30 dagers pengene tilbake-garanti.

  Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.

  Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
  Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.