Ashdown B-sosial Bass Høytaleranlegg, Tre Front

kr 6 659 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • 75W Stereo Desktop Bass Amp.
  • Bluetooth tilkobling.
  • USB DAW-tilkobling.
  • To konsentriske 5'' drivere.
  • Hodetelefonutgang

Ashdown B-sosial Bass Høytaleranlegg, Tre Front

- detaljer

Ashdown B-sosiale leverer en kraftig 75W stereo desktop bass amp med bluetooth connectivity, dobbel konsentriske 5'' drivere, USB DAW-tilkobling og en rekke andre funksjoner. Rett ut av boksen leverer B-sosial signatur Ashdown bass tone med en enorm mengde muligheter. Streife hjemme med B-sosial bluetooth-tilkobling som gjør kabel gratis jamming. Ferdig i en stilig høyglanset tre, B-sosial Bass Amp systemet ser bra og vil passe rett inn i din hjem oppsettet.

Produktreferanse: 54818

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Bluetooth tilkobling

Ashdown B-sosiale lever opp til navnet ved at bassist å spille en annen bassist eller gitarist, akustisk eller elektriske, med den andre inngangen samt bluetooth-tilkobling. Du kan også bruke B-sosiale å streame lyd fra en kompatibel musikkspiller via bluetooth. Og når du vil fortsette å øve når alle andre har gått til sengs, hodetelefon ut er stor for stille praksis!

DAW kompatibilitet

Det innebygde USB audio Interfaceet enkelt innspillingen, og er kompatibel med alle store DAW på både PC og Mac-plattformer. Stereoutgang har en knapp for å aktivere latency-fri avlytting i bruk med en DAW. Låse opp ytterligere tonale muligheter, lar App-Tek kontakten deg tilgang til den stadig voksende rekke amp sim og effekter programmer tilgjengelig på Smartphones og enheter, inkludert Ashdowns egen ABM Pre App.

Ashdown sier

"Etter å ha snakket med hundrevis av våre bassister rundt om i verden, ønsket om en hjem øving forsterker som høres flott og ser like bra var klart," sier Ashdown's Mark Gooday. "Med B-sosiale vi ønsket å utvikle en hjem forsterker som ville gi bassister alle funksjonene de trenger praksis, jam og post, med ett produkt." "Det er en enkel funksjon - og åpenbare - men så ofte over så av amp selskaper," sier Mark Gooday. – Å kunne koble til et enkelt forsterker med en venn eller band kompis gjør B-sosial et flott verktøy for kollaborativ skriving og innspilling."

Funksjoner/spesifikasjoner

  • Utgangseffekt: 2 x 35 watt
  • Strømkrav: 115 - 230v
  • Høyttalerkonfigurasjonen: 2 x 5
  • Frekvensrespons: 60 Hz - 20 kHz

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.