Boulder Creek EBR3 5 streng Electro akustisk Bass, naturlig - B-lager

kr 8 348 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Boulder Creek EBR3 5 streng Electro akustisk Bass, naturlig - B-lager

- detaljer

Den " Solitaire" serien bruker den samme "SBS" bracing system som "scene & Studio serien" gitarer. Den " Solitaire" ble utviklet for spilleren, ikke publikum. I stedet for en Ahead port prosjektet lyd ytre, den " Solitaire" har en port på oversiden av gitar som styrer lyden til spilleren. Siden guitar spillere tilbringer over 90 spilletid med bare seg selv og sin gitar, den? Solitaire? det perfekte valget for din andre gitar.Vær oppmerksom på at dette er en B-aksje element. B lageret er enten ex reparasjon eller tidligere er returnert av en annen kunde. Den opprinnelige boksing og manuell mangle, og det kan være noen lite tegn til bruk.
Ellers fungerer enheten som nye.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.Programvare sammen med det opprinnelige nye produktet kan ha blitt registrert, eller kan ikke lenger bli inkludert.

Produktreferanse: 78028

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Boulder Creek gitarer har kvalitet bygge og stilig utførelser som gjør dem populære produsent ikke bare i Nashville landet scene, men på etapper over hele verden med noen av pop og mest berømte rockestjerner.

Det var noen interessante resultater når først " Solitaire" prøver kom. Selv om gitarene ble utformet for spilleren og ikke publikum, var lyd frontprojisering utrolig. Siden lokket økt i størrelse på grunn av ikke klippe et hull i front, det produsert flere diskant, mellomtone og samlede volum.

Lyd-porten på gitar produsert utvidede lave frekvenser som kunne høres hele rommet som lave frekvenser er omni-retningsbestemt. Med andre ord, høres denne gitaren utrolig Ahead også!

Sammen med AB4-T Preamp systemet, gjør det perfekt gitar for scene, profesjonell innspilling og hjemmestudio programmer. Med den " Solitaire's" god spillbarhet og tone, det er det perfekte valget for enhver arbeider musiker. (Og det ser virkelig kult.)

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Modell: BR3-N5
  • Serien: Akustisk Bass
  • Kroppen stilen: JUMBO SOLITAIRE med topp lyd og små Ahead lyd PORT STANDARD lang skala hals.
  • Finish: SATIN MAHOGNI
  • Top: SOLID CEDAR 3.1mm tykk
  • Bakside: SOLID MAHOGNY
  • Sider: MAHOGNI
  • Skala: 34" lang skala
  • Oversadel bredde: 5 streng BASS NUT
  • Pickup System: AB4-T preamp med innebygd kromatiske tuner