Carl Martin enkel kanal PlexiTone gitareffekt-pedal - Åpnet Boks

kr 1 283 Utsalgspris kr 1 362 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

  • Høy Gain Overdrive Pedal.
  • Nivå, Tone og kjøre kontroller.
  • Omkjøringsvei bryter med Active bufret utgang.
  • Utviklet i samarbeid med Pete Thorn

Carl Martin enkel kanal PlexiTone gitareffekt-pedal - Åpnet Boks

- detaljer

Enkeltkanals Carl Martin PlexiTone overdrive pedal har nesten nøyaktig samme gevinst struktur som innstillingen høy få på den opprinnelige Pro-Series PlexiTone. Utviklet i samarbeid med Pete Thorn, er det litt endret for en strammere bunnen og litt mykere høye frekvenser. DC-DC omformer kretsene betyr pedalen kan drevet av en regulert 9V strømforsyning, men fremdeles virke 12V likt som den originale AC drevet PlexiTone.

Merk boksen er åpnet som en del av vår kvalitet kontroll inspeksjoner og så alle seglene er brutt. Selve elementet er helt ny og er aldri brukt.

Dette er en flott mulighet til å kjøpe et fullt fungerende produkt til en rabattert pris, leveres med ett års garanti.

Produktreferanse: 79707

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Én kanal PlexiTone har tre kontroll knotter: nivå, kjøre og Tone. Nivå knotten justerer det generelle nivået av pedalen, slik at du kan matche eller overgå Bypasssignalet for rytme eller solo arbeid. Stasjonen knotten justerer mengden overdrive, fra lys crunch til full, fett overdrive med masse sustain, gir deg toner som skjærer gjennom i miksen i live og innspillingen økter. Tone knotten er høy cut filter, slik at du kan filtrere ut høye frekvenser og finjustere din tone uansett hvilken gitar/pickup du bruker.

Pedalens Bypass-knappen, som slår effekten av og på, er active bufret utgang å sikre at du ikke mister noe signal i lange kabler over scene.

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Styremekanismer: 1 M Ohm
  • Output: 200 Ohm
  • S/N-forhold: 54 dB
  • Strømforsyning: 9V DC (regulert), 100mA minimum, 2.1mm kvinnelige kontakten, sentrum negative (-)

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.