DISC Bugera BVV3000 Infinium 300 Watt ventil Bass forsterkertopp

kr 5 563 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 300 W Bass utdata.
 • 5 Classic ventil kombinasjoner.
 • Hånd-laget

DISC Bugera BVV3000 Infinium 300 Watt ventil Bass forsterkertopp

- detaljer

La det til BUGERA å bringe på klassisk alle-ventil bass forsterkeren oppdatert. Lovingly håndlaget og sportslige vintage styling, BVV3000-INFINIUM-flettinger inne-din-ansikt bass med state-of-the-art-funksjoner, for eksempel en 5-posisjon Voicing selector og vår nye INFINIUM ventil livet multiplikator-teknologi, som vil holde BVV3000-høres flott i mange år framover.Produktreferanse: 27173

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Med 300-Watts hjertet utdata sammen BVV3000 gamle skolen aggressiv holdning med en touch av nostalgi, opprette toner som bare er mulig fra en all-ventil-forsterker.

Det er mange forsterkere på markedet i dag som hevder å være ventil forsterkere bare fordi de har fått en 12AX7 innsiden. Men det tar mye mer enn bare en pre-amp rør å kvalifisere en forsterker som 'alle-ventil.' BVV3000 er en sann helt-ventil bass amp med tre 12AX7 og to 12AU7 ventiler. To trio av 6550 (også kjent som KT88) sender tuber operere i klassisk-push-pull-modus til å opprette 300 watt av rom-shaking torden.

Hver BUGERA-ventil går gjennom en streng 48-timers innbrenning prosess før evaluering individuelt av dyktige kvalitet kontroll inspektør (et ekte menneske). Bare om en i hver ti ventiler faktisk får grønt lys for bruk i BUGERA forsterkere. Resten få kastet bort på slagg-heap, der de er smeltet ned for å gjøre shot glass.

BVV3000 er så mye mer enn bare rå kraft. Alle-rør-pre-amp gir enorm tone-forme kontroll. Husk, du får standard øke/klippe evne fra BASS (midtstilt på 40 Hz) og diskant (4 kHz) knotter, men virkelige stemmen til din bass er definert av innholdet mellomtonehøyttaler.

BVV3000's 5-posisjon frekvens velgeren kan du velge senterfrekvens som best passer din spillestil, eller den som bringer ut på instrumentet sanne personlighet. Bare velg fra 220 Hz, 450 Hz, 800 Hz, 1,6 kHz og 3.0 kHz og slå MELLOMTONE-knapp for å øke eller redusere med så mye som 15dB og som er mye! Og hvis du ønsker enda flere tone-sculpting alternativer, engasjere seg svært lave bryteren for en ekstra 2 dB øke ved 40 Hz eller ultrahøy bryteren for en soaring fremste økning av 9 dB @ 8 kHz

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • Hånd-bygget 300-watts bass forsterkertopp drevet av 6 x 6550 ventiler
 • Vintage design fra ' 60s med 3 x 12AX7 og 2 x 12AU7 ventiler
 • Revolusjonerende INFINIUM ventil livet multiplikator-teknologi
 • Voicing selektor gir deg 5 klassisk lyd varianter som passer din spillestil
 • Dedikert Bass, Mid og diskant kontroller og høy/lav brytere for ultimate lyd forme
 • Balansert XLR DI for direkte tilkobling til din miksebord
 • Slave-utdata til å koble med ekstra forsterkere
 • Preamp ut og Power Amp I kontakter kan du et signal trykk fra delen pre-amp og direkte tilgang til strøm-amp for enda større fleksibilitet
 • 3 høyttaler-utganger: to 1/4 "knekt og en profesjonell speaker kobling (kompatibel med Neutrik-Speakon)
 • Impedans bryteren (2 og 4 ohm) tilsvarer nesten alle høyttalerkabinett
 • Komponentene av høy kvalitet og svært robust konstruksjon sørger for lang levetid

Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.