DISC Hartke 112 C Hydrive Bass Combo forsterker

kr 5 512 Utsalgspris kr 6 771 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

DISC Hartke 112 C Hydrive Bass Combo forsterker

- detaljer

HyDrive transduktorer representerer en revolusjonerende forbedring i bass høyttalerteknologi og et stort sprang fremover, smelte sammen papir og aluminium i et kjørbart høyttalerdesign som er mer robust og effektiv enn noe tilgjengelig.

Med Hartke's HyDrive-serien, får du best fra begge verdener: varm tonen i tradisjonelle papir koner og klare, punchy angrepet av aluminium. Hydrives patenterte Hybrid kjegle-teknologien gir en høyttaler som bruker en utenfor papir kjegle for å presse en varm, dype lav frekvens og et indre aluminium membran som produserer mids og høyder som kuttet, men fremdeles er søt.

En av de viktigste fremskrittene med HyDrive-høyttaler er dens makt-til-vekt forhold. En HyDrive høyttaler veier 40% mindre enn tradisjonelle talere og leverer 250 watt for høyeste strøm-til-vekt forhold av eventuelle bass høyttaler som er tilgjengelig. Men innovasjon kjører enda dypere. På grunn av sin cast aluminium ramme og Neodym magneter, HyDrive høyttalere operere kjøligere og levere mer pålitelig strøm-håndtering med maksimal ytelse.

Produktreferanse: 12813

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Som Hartke ingeniører var utformer HyDrive rekke combos, testet de dem med Hartke artist Stu Hamm consummate utøver i alle genre. Resultatet er en bemerkelsesverdig rekke combos som gir spillere all kraften de trenger med flere funksjoner og mindre vekt, takket være sin patenterte HyDrive-høyttalere.

Med 1 x 12" 300 watt HyDrive neodym hybrid kjegle driver tilbyr HyDrive 112 c 250 watt ren lineær. Strømforsyningen har en massiv toroidial transformator og interne beskyttelse krets for å bidra til å beskytte forsterker og høyttaler. Som et resultat kan av 112-c håndtere nesten alle passive eller aktive bass med nok strøm til å henge med gitar-spillerens stack.

Innebygd Hartke Shape Control og Bass angrep Overdrive lar deg kontrollere alle aspekter av lyden. Fra forming høye og mellomtoner, for å ringe opp kremaktig forvrengning, er HyDrive 112 c rett hjemme med noen stil mye bass spiller. Legg til en 7-fretEQ og bass og diskant hyller og du har den mest allsidige kombinasjonsboksen som er tilgjengelig.

Det høyeste kvalitet plywood brukes til å konstruere HyDrive kombinasjonsboksen kabinett, som har den samme omfattende jernstøtter og dado pekere funnet i de store HyDrive-kabinett. Vinyl dekker, stål grill og stål hjørnene gir ekstra beskyttelse mens du flytter på forsterkeren fra konserten til konserten. Og selvfølgelig, HyDrive 112 c-combo har opprinnelige tilbakeslag (kickback)? design, slik at du kan bedre prosjektet ditt lyd mens du er på scene. Resultatet er en estetisk moderne kombinert med elegant klassisk undertones.

Med revolusjonerende høyttalerteknologi og alle funksjonene til sculpt tonen for en hvilken som helst rekke spillemåter, utstillinger HyDrive 112 c kreftene og allsidigheten som ingen andre combo på markedet.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • 1 x 12" 300 watt HyDrive neodym hybrid kjegle-driver
 • 250 watt strøm
 • 1" titanium komprimeringsdriveren
 • Verdensberømte Hartke figur EQ
 • med 7-fret grafisk EQ
 • Bass og diskant Arbeidsprofil-kontroller
 • Variabel kompressor med lysdiode
 • Hartke Bass angrep Overdrive
 • XLR balansert direkte utdata
 • Effekter-løkke
 • RCA CD-input
 • fotbryter jack (figur og Bass angrep)
 • Solid kryssfiner CAB bygging med solid vinyl dekker
 • Vekt: 57,2 kg
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.