DISC Palmer enkel Amp Switcher

kr 1 786 Utsalgspris kr 1 922 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

DISC Palmer enkel Amp Switcher

- detaljer

3-EASY er økonomi-versjon av Palmer's TRIAGE ruter. Med anerkjente kvaliteten på våre T-serien det bytter input signal (f.eks som en gitar) mellom 3 utganger. For økt dynamiske responsen og takhøyde leverer de 3 enkle trinnene opp 9V strømtilkobling til ca. på 30V.

Produktreferanse: 20252

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Veksling er stille og momentant. Dette oppnås ved prosessor kontrollerte lang levetid microswitches mens de faktiske footswitches tjene som mekanisk utløsere. Inn- og utganger er satt til enhet gevinst mens utdataene er lo-Z for å forhindre signaltap av i FX kjeder og lang kabel kjører.

Utganger 1 2 er flytende og elektrisk isolert ved en høy kvalitet-transformator for å eliminere jord-loop (de fleste konkurrenter selge denne funksjonen som et tilbehør bare). Siden gitarer må være jordet for riktig vern utgang 3 er isolert. Når dette brukes til å koble en akkumulator drevet kan tuner utdata 1 være jordet via en glidebryter. Diskret klasse A FET inndata forsterker ligner inntastingsfeltet scene av en Hi-Z tube forsterker.

På grunn av økt strømforbruk 3-EASY er ikke batteriet operert, og den kommer uten en vegg vorte siden de fleste pedal boards har en 9V strømforsyning. Palmer-strømforsyninger kjøpes som tilbehør - singelen trykkingen PW9V eller universell pedal bord strøm enhet PWT12 med 6 x 2 isolert utganger.