DISC Shadow drepe potten 250kOhms for Single Coil Pickups

kr 224 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

DISC Shadow drepe potten 250kOhms for Single Coil Pickups

- detaljer

Siden rock musikk begynte å gå vill og høyt i 1960-årene sett på som drapWoundkoffert lydeffekten med en elektrisk gitar er en av de viktigste kjennetegnene. Hvis du klimpre en akkord, aktivere volumet av en pickup ned andre pickup og flytte Aktiver/deaktiver raskt opp og ned, Makulerer den lyden. Dette er den såkalte sett på som drapWoundkoffert lydeffekten som du kan høre i utallige rock sanger. Så langt så bra- men de radikale handlingene ødelagt utallige av / på-brytere. Nå, denne irriterende problemet løst i skyggen: The SH-124 drepe potten er en unik potensiometer med en momentant push-bryter for el-gitar, som et øyeblikk dreper lyden av penselen i det opp og ned.

Produktreferanse: 25468

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Skyve den opp og ned raskt skaper en ekstraordinær lydeffekt som er kjent fra vill Rock' n Roll-dager - du kan nå opprette dine egne maskingevær lydeffekt med gitaren. Dette bevarer din vippebryter og er mye mer behagelig å håndtere.

Du kan installere SH 124 drepe potten lett i enhver vanlig elektrisk gitar. På grunn av sine 16 mm foring passer det selv arch-top gitarer. Drepe potten erstatter standard potensiometeret av elektrisk gitar. Det er opp til deg om du vil erstatte potten volumet eller tone.

Selvfølgelig, ved å erstatte din standard potensiometer med SH-124 drepe potten mister du ikke funksjonen av gjengangeren ettall. Du kan også styre volumet eller tone med drepe potten - og i tillegg det gir deg muligheten til å enkelt lage en forbløffende lydeffekt.

SH-124 garanterer 2 millioner av disse skyver som sikrer mange maskingevær lyder. Fra dette synspunkt er SH 124 drepe potten en ekte "killer"!

Funksjoner/spesifikasjoner:

  • Slitesterk, spesialdesignet potensiometer med kortvarig push-bryteren
  • Montering foring: 16 mm; M7 x 0.75 tråden
  • SH 124-250 (250kOhm) for singel coil pickups