Epiphone Broadway Jazz Gitar, naturell

kr 7 073 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • Epiphone Archtop elektrisk gitar.
 • Lønn kroppen med Gran topp.
 • Alnico klassiske Humbucker Pickups.
 • Personlige Tone/volum for hver henting

Epiphone Broadway Jazz Gitar, naturell

- detaljer

Hark tilbake til en tid før verden hadde sett en solid-body elektrisk gitar med den Epiphone Broadway. Opprinnelig bodied en stor jazz archtop i 1931 funksjonene Broadway fortsatt mange av design innovasjoner som gjorde det en drøm gitar for noen av Amerikas beste jazz spillere. Epiphone's tidløse Broadway gitar er en av de virkelige klassikerne. Har et par klassiske Alnico humbuckers for en virkelig dempet tone.

Produktreferanse: 24744

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Mathers drømmer!

For over 80 år, Epiphone archtops har vært den første ringe for musikere leter tidløse lyd og klassisk stil i en gitar. Under husken gullalder i 1930 var New York City musikk hovedstaden i verden og hovedstaden i archtop gitar verden, også. Håndverker luthiers og gamle verden håndverkere var rikelig og mange instrumenter fra den tiden er nå alvorlig samleobjekter, inkludert klassisk Epiphone design som keiser Regent, De Luxe, og Olympia.

Mens de fleste New York City archtop byggherrer pensjonert fra business eller løp for dekning når rock og roll traff, Epiphone aldri stoppet raffinering de klassiske designene gjort Epi Stathopoulo den king archtop produsenter. Epi var bestemt på å gjøre unike og flott lyd archtops materialer som var rimelig arbeider musikere. Han insisterte på at en stor gitar tilhørte på scene, ikke på en vegg i en glassboks. Så, Epi's Epiphone showroom på West 14th Street på Manhattan sette ledende gitaristene av dagen som Les Paul og George Van Eps i vinduet butikk å vise verden som en Epiphone var en rimelig verk av art.

Lik søsterselskapet berømte den Epiphone keiser Regent, denne gitaren er en direkte etterkommer fra Epiphone's archtop begynnelsen og "krig" mellom da-hard-rival Gibson og Stathopoulo brothers. I dag, fortsatt Broadway gitar valgfrihet for mange anerkjente jazz proffer inkludert den prisbelønte Nick Colionne.

Disse liten gitar Blues er smelter bort

Dette Manhattan monster er spilt av to Alnico Classic & #153; Humbucker pickups på en multi bundet maple kropp med Velg Spruce topp for stor projeksjon og klassisk varm tone. 25,5" skala halsen er laget av kanadisk lønn og har rosewood gripebrett med Epiphone's signatur"blokk og trekant"pearloid og Abalone intarsia. En justerbar, flytende rosewood bro kombinert med Epiphoneer autentisk Frequensator split-trapes tailpiece gir en klassisk utseende og lyd.

Stor elektronikk!

Med personlige volum og tone kontroller for hver henting, Epiphone utstyrer Broadway full 1" potentiometers for glatt følelse og lang levetid. Broadways elektronikk inkluderer en all-metall pickup velgeren bryteren og kraftig utgang. Men selv om Epiphone har utrustet denne gitaren med alle våre beste elektronikk, massive størrelsen og lyd kammer gir denne skjønnhet enorm akustisk volum "unplugged."

Epiphone Hardware

Med gull hardware og en multi bundet headstock med Epiphone's gorgeous "livets tre" headstock innlagt, Broadway er sikker på å bli lagt merke til på scene. Og ingenting sier "Jeg er en gitar spiller" som en vakkert gjort archtop gitar. For å sikre stor tuning stabilitet og nøyaktighet, Broadway inkluderer premium 16:1-forhold Grover® Strengemekanikk.

Funksjoner/spesifikasjoner:

Kroppen og Bro:

 • Kroppen: Lønn
 • Top: Gran
 • Plekterbrett: Tortoise skall stil med metall "E"
 • Bro: Flytende Rosewood Bridge
 • Tailpiece: Frequensator
 • Farge: Naturlig (NA)

Hals:

 • Hals: Lønn, SlipTaper & #153; "C" profil
 • Oversadel bredde: 1,68"
 • Gripebrettet: Rosewood med blokk og trekant pearloid og Abalone inlays
 • Pickups: Alnico Classic & #153; Humbuckers

Pickups & Hardware:

 • Styrer: 1-hals volum, 1-hals tone, bro nummer 1 volum, 1-broen tone
 • Strengemekanikk: Grover® 16:1-forhold