FRAKOBLET Line 6 edderkopp V 60 gitar Combo forsterker

 • Video 1
kr 2 441 Utsalgspris kr 3 342 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

 • 10" Custom høyttaler og høyfrekvent diskant gir skarpe klarhet.
 • 60-watts Combo forsterker med oppdaterte modellering og innebygd effekter.
 • Wireless-klar for Velg Line 6 stafett sendere.
 • 128 laget forhåndsinnstillinger er ikoniske rigger og klassiske Artist toner.
 • USB lydopptak og avspilling med Mac, PC, Android og iOS

FRAKOBLET Line 6 edderkopp V 60 gitar Combo forsterker

- detaljer

Den Line 6 Spider V 60 gitar Combo forsterker er utstyrt med en full-range høyttaleranlegg, som består av en 60 watts 10" spesialdesignet guitar høyttaler og en høyfrekvent diskant, levere en utmerket klarhet som vil høres flott med elektro, akustikk og musikk. Utstyrt med en intern wireless mottaker, Spider V 60 er kompatibel med Relay G10T senderen (selges separat) slik at en wireless ytelse og eliminerer behovet for etterfølgende kabler. Velg fra over 200 nylig raffinert forsterkere, kabinett og effekter og raskt innringing perfekt tonen ved hjelp av enkle fargekodede kontroller. Denne allsidige forsterkeren også er fullpakket med over 100 spesialdesignet forhåndsinnstillinger inkludert ikoniske rigger, artist-bygget toner og Line 6 originaler, gir deg umiddelbar tilgang til et bredt utvalg profesjonelt slåtte-i lyder. Spider V 60 tilbyr også USB lydopptak og avspilling med Mac, PC, Android og iOS enheter, samt innebygd tuner, metronom og ekte trommeslager looper, perfekt for praktisere jamming og opptak.

Produktreferanse: 79745

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Egendefinerte gir en overlegen lyd

Spider V 60 har ekstra kraft å være utstyrt med en full-range høyttalersystem, som består av 10" spesialdesignet guitar høyttaler og høyfrekvent diskant. Denne Custome høyttaler betyr din forsterker vil høres flott ut med elektro, akustikk og musikk. Dette nyskapende høyttalersystemet kan du spille, samt øve gitar, som er ideelle for å praktisere.

Wireless-klar

Denne nyskapende forsterkeren er også er utstyrt med en intern wireless som er kompatibel med den relé G10T sender (selges separat) gjør prestasjonene dine wireless. Dette wireless sender eliminerer behovet for etterfølgende kabler kan forårsake farer og effekt lyden. Relé G10 transmitteren fungerer med nesten alle gitartyper som har en typisk 1/4" utgang som brukes på de fleste passiv og active instrumenter. Kommer wireless har aldri vært så strømlinjeformet eller lett!

Rask og velkjent kontroller

Som mange forsterkere fra Line 6, Spider V 60 tilbyr en enkel enkel å bruke control alternativer med farge kodet control. Denne funksjonen er spesielt ideelt for mørke scener der belysningen er dårlig. Justere innstillingene og parameterne direkte på amp bruker tradisjonelle knotter og intuitivt redigering grensesnittet.

Store tonale muligheter

Spider V 60 lar deg velge fra over 200 nylig raffinert forsterkere, kabinett og effekter inkludert komp, Distortion, modulasjon, Delay, Pitch/Syth og Reverb. Denne godt utvalg av innebygd effekter eliminerer behovet for pedaler, og derfor gjør oppsett tid en bris.

Øyeblikkelig inspirerende Tone

Spider V 60 er også utstyrt med et stort utvalg av kunstneren forhåndsinnstillinger, som ble opprettet av mange av dagens hotteste gitarister, samt ikoniske riggen forhåndsinnstillinger basert på utrolig oppsett fra legendariske sanger og album. I tillegg et utvalg av standard forhåndsinnstillinger kan du oppnå klassisk Line 6 originaler, som vil høres flott ut i alle typer musikk.

Forbedret forhåndsinnstillinger med akustisk Variax®-teknologi

Spider V ikke bare høres flott med elektriske gitarer, det har også forbedret akustisk forhåndsinnstillinger som er designet med Variax® akustisk teknologi, bringe ut de beste tonale kvalitetene av din akustisk gitar. Slåtte-i effekter som delay og reverb vil hjelpe deg å ta en gjennomsnittlig akustisk lyd til et høyere nivå. Spider V leverer akustisk tone med dybde og klarhet som vanlig elektrisk forsterkere bare ikke kan matche, øker den generelle allsidige av amp, og eliminerer behovet for ytterligere forsterkere.

Innebygd tilbehør

Fullpakket med ekstra funksjoner som vil ta praktisere og opptre live til neste nivå, har Spider V 60 innebygd tuner som gir rask og presis justering. I tillegg hjelper denne combo amp også deg å holde din riff tid innebygde metronom og ekte trommeslager looper av pro musikere.

USB-tilkobling

En annen flott funksjon at Spider V 60 har å tilby, er det USB evner, som lar deg spille inn lyden med en Mac, PC, Android og iOS enheter. Dette innspilt ytelse kan deretter deles på sosiale medier (via telefon eller datamaskin), eller blandet med andre spor i studio, mulighetene er uendelige. I tillegg kommer Spider V med Cubase® LE musikk innspillingen programvare, og gir deg alt du trenger å starte innspillingen flott gitar spor, samt redigere og mikse dine spor fra start til slutt.

Holdbar konstruksjon

Og levere en allsidig amp, forsterket holdbar konstruksjon funksjonene støpte hjørner, en fleksibel bærehåndtak og en klassisk grå grille klut for optimal bærbarhet. Med sin lette konstruksjon av bare 21lbs er Spider V 60 perfekt amp for praktisere jamming og opptak.

Funksjoner

 • 10" Custome høyttaler og høyfrekvent diskant leverer fantastisk klarhet
 • 60-watts gitarforsterker med oppdaterte modellering og effekter
 • Utstyrt med en intern wireless som er kompatibel med Relay G10T senderen
 • Flott for praktisere, jamming og opptak
 • Inkluderer innebygd tuner, metronom og trommeslager løkker
 • 200 + amp og FX modeller nås raskt og enkelt kontroller
 • Full range høyttalere lyd stor med elektro, akustikk og musikk
 • 128 laget forhåndsinnstillinger er ikoniske rigger og klassiske artist toner
 • Alle forsterker og effekter lyder er lett redigerbart via front panel kontroller
 • USB lydopptak og avspilling med Mac, PC, Android™ og iOS-enheter
 • Kompatibel med Line 6 FBV™ 3 og FBV MKII fots kontrollere (selges separat)
 • 1/4" gitar-inngang, 1/8-tommers hodetelefonutgang, 1/8†stereo aux-inngang

Spesifikasjoner

 • Fronthøyttaleren: 10"
 • Utgangseffekt: 60 watt
 • Produktet størrelse: 9.1" L x 17.4" W x 16,9" H
 • Produktet vekt: 20.5 lbs
Bestillingen din kan leveres med en støpseladapter for strømtilkoblingen
Elektriske elementer i bestillingen din kan komme med britisk støpsel. En egnet støpseladapter inkluderes gratis med disse elementene om nødvendig.