Gretsch G5022CE Rancher Jumbo elektroakustiske, Savannah solnedgang

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til landet ditt

  • Solid Gran topp gir sprø artikulasjon.
  • Laminert flamme lønn kroppen prosjekter Bright og kraftig lyd.
  • Ideelt For Meaty akkorder & Fingerpicking stiler på grunn av Jumbo kroppen.
  • Ideelt For Live & øvelse innstillinger på grunn av Fishman elektronikk.
  • Savannah solnedgang Finish tilbyr iøynefallende utseende

Gretsch G5022CE Rancher Jumbo elektroakustiske, Savannah solnedgang

- detaljer
Gretsch G5022CE Rancher Jumbo elektroakustiske, Savannah solnedgang har tradisjonell, trekantet Rancher soundhole som først dukket opp tidlig på 1950-tallet. Gretsch er stolte av å presentere og gjeninnføre denne karakteristiske modellen med alle dens hevdvunnen funksjoner fortsatt veldig mye intakt. Med en solid Gran og laminert flamme lønn konstruksjon, G5022CE produserer en allsidig tonalitet kombinert med en lys angrep, glatt Sustain og masse bite. I tillegg til sin vakre akustisk stemme, kan spillerne ta deres Rancher Jumbo til scene og kobler til en forsterker eller PA-system og lytte til sin naturlige stemme ta av i en annen sonic retning. Utstyrt med Fishman elektronikk spillere kan også finjustere lyden med sin 3-bånds EQ. Gretsch G5022CE har en jumbo kroppsform som er perfekt for meaty akkorder samt fingerpicking stiler. Bedre access til øvre bånd, G5022CE har en venetiansk cutaway profil, gir spillere med komfort samt enkle access mer utfordrende akkorder, og aktiverer mer teknisk ferdigheter som skal utføres. Denne karakteristiske electro akustisk har en glanset polyester Savannah solnedgang ferdig, 1940-tallet vintage stil Gretsch plekterbrett og gullbelagt hardware for en virkelig vakre utseende som er sikkert skille seg ut på scene.

Produktreferanse: 52518

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Solid Gran og laminert flamme lønn konstruksjon

Gretsch G5022CE har en solid Gran topp som gir sprø artikulasjon og leverer et bredt dynamisk område. Imponerende, solid, Gran toppen genererer en allsidig tonalitet som rommer mange teknikker fra lys fingerstyle stiler til mer aggressive klimprer mønstre med samme letthet. Kombinert med laminert flamme lønn rygg og sider, har Rancher Jumbo en lys angrep med mange bite. Laminert flamme lønn kroppen også prosjekter ekspansive tone med suveren volum, tilbyr spillere en rik, full-klingende Gretsch tonalitet som er velegnet for et bredt spekter av sjangere og musikkstiler.

Mahogany hals og rosentre gripebrett

Laget av mahogni, produserer G5022CE's halsen en høye lyd som reagerer sterkt på mange forskjellige spillestiler, fra fingerpicking teknikker til ulike klimprer mønstre. Halsen er toppet med en rosewood gripebrett som tilbyr ikke bare en glatt og energisk spillopplevelse, men legger en sonic varme til lydbildet. For ekstra skjønnhet, gripebrettet er sprinkled med neo-klassisk miniatyr markører, i hvite pearloid med vintage størrelse bånd.